Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To chyba za wcześnie robiłam testy przy nieregularnych cyklachJak dla mnie żaden z nich nie jest pozytywnykreska testowa powinna być równa lub nawet ciemniejsza niż kontrolna.
testuj dalej który masz dzień cyklu ? I jak długie są ?To chyba za wcześnie robiłam testy przy nieregularnych cyklach![]()
Wiem, akurat mam problemy z hormonami tarczyca i chyba Prolaktyna teraz... Ale bolą mnie jajniki jak na dni płodne w dodatku śluz już mam płodny.Zastanowiła bym się nad 1 paskiem ze zdjęcia... Obydwa są podobnego koloru.
U mnie jednak taki odczyn wskazywał na cykle bezowulacyjne. Polecam skontrolować podstawowe hormony. Po wyregulowaniu miałam piękne 2 krechy [emoji846]
Cykle mam mniej więcej co 33 dni a dziś mam 18 dc.testuj dalej który masz dzień cyklu ? I jak długie są ?
To szybciutko do endo. Ja też miałam problem z TSH. 3,19 a po 1, 5 miesiąca spadło do 1,02 [emoji846] także działaj i trzymam kciuki za piękne 2 kreski na paskach!Wiem, akurat mam problemy z hormonami tarczyca i chyba Prolaktyna teraz... Ale bolą mnie jajniki jak na dni płodne w dodatku śluz już mam płodny.
Lecze się już na tsh pół roku po poronieniu, z 4,39 spadło na 2,40 przy euthyroxieTo szybciutko do endo. Ja też miałam problem z TSH. 3,19 a po 1, 5 miesiąca spadło do 1,02 [emoji846] także działaj i trzymam kciuki za piękne 2 kreski na paskach!