Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
miedzy 35 a 40 PLN, 5 szt w opakowaniu. Ja juz doszłam do wprawy i wystarczają mi 2 max 3 testy czyli 2 pudełka na 3 miesiące. Wcześniej miałam takie papierki bo pomyślałam, że przeciez działanie jest to samo więc po co przepłacać. Kasetowe sprawdzały się a papierki niestety nie, więc może wart zapłacić 15 PLN więcej i wiedzieć na czym sie stoi.jedną rzecz już wiem, że są paskowe i płytkowe
czekam na dalsze opinie, bo muszę zdecydować, bo w czwartek muszę kupić

[/URL] a ja kupilam testy clearblu i jestem zadowolona z nich
) które po kolei dawały taki sam pozytywny wynik. I już teraz nie wiem czy ten okres owulacyjny miałam, czy jeszcze nie:-( Teraz czekam na wyniki naszych starań(muszę przyznać, że z wielką niecierpliwością)i oby się udało!!Witam wszystkich na tym forum!!
Ten miesiąc był pierwszym kiedy zaczęłam stosować testy owulacyjne.
Ja musiałam zastosować nawet dwa opakowania tych testów, bo zaczęłam za wcześnie(tj.10 dc) a pozytywny wyszedł dopiero za 6. I tu się zaczyna problem. Otóż pierwsze miałam płytkowe i nic.Dopiero jak zrobiłam 6- paskowy wyszły dwie mocne krechy. I nic by nie było w tym dziwnego, gdybym nie robiła kolejnych testów(z ciekawości) które po kolei dawały taki sam pozytywny wynik. I już teraz nie wiem czy ten okres owulacyjny miałam, czy jeszcze nie:-( Teraz czekam na wyniki naszych starań(muszę przyznać, że z wielką niecierpliwością)i oby się udało!!