Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm nie wiem czy jest sens ustalać czy mogą wskazywać fałszywe drugie kreski, bo nawet jeśli ktoś miałby wynik fałszywie pozytywny, to nie znaczy, że taki sam jest u Ciebie. A tu widzę drugą kreskęWitajcie Kobietki
Chciałam spytać czy któraś z Was używała testów Pepino?
I czy mają one tendencję do pokazywania drugiej fałszywie pozytywnej kreski ?
Pozdrawiam![]()
Dziękuję za odpowiedź. Tylko, że właśnie problem w tym że zrobiłam z innej firmy o tej samej czułości i nic niestety nie pokazałHmm nie wiem czy jest sens ustalać czy mogą wskazywać fałszywe drugie kreski, bo nawet jeśli ktoś miałby wynik fałszywie pozytywny, to nie znaczy, że taki sam jest u Ciebie. A tu widzę drugą kreskęNie masz testu innej firmy żeby zrobić drugi? Dla pewności możesz też skoczyć na betę z krwi. Informacja, że kogoś okłamały (jeśli w ogóle) w sumie i tak nie da Ci pewności co do Twojego wyniku
![]()
Może słabo się wybarwiająDziękuję za odpowiedź. Tylko, że właśnie problem w tym że zrobiłam z innej firmy o tej samej czułości i nic niestety nie pokazał
Zrobiłam dziś dwa z pepino i na obu kreska jak na zdjęciu. Stąd właśnie moje pytanie konkretnie o te testy
Na becie dziś byłam i czekam właśnie na wynik.