• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toruń

reklama
kurcze, bo ja nie zawsze moge. M chodzi na angielski, a czwartek i piatek odpada. Mozna wybierac zajecia, wiec jakos mozna to zgrac. Niby konto na sweet zalozylam, ale mam informacje, ze konto nieaktywne. Nie wiem co zbroilam.:baffled:

Tomuś zdrówka życzę!!!!!

Asieńka ja sobie karnet wykupiłam zaszaleje namówiłam koleżankę. Ja nie rejestruje sie na sweetdeal jak kupuje podaje maila, adres i robie przelew i jest git, a wczoraj były nalesniki w manekinie za 12 zł zamiast 24. No i sobie fundneliśmy 2 vouchery pójdziemy na wekeend na obiad nie będę musiała gotować :-))))

reklama
Acha... ja jeszcze ze sweeta nie korzystalam. Dopiero co kilka dni temu skorzystalam z grouponu, dlatego tez jestem w tej kwestii zielona. Ja niestety nie wykupilam... beda napewno jeszcze okazje. Smacznym naleśniczkow zycze. :)
i zdrowka dla Tomusia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry