Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

fajnie jest, my z młodym w deszczowe dni malujemy farbkami, kleimy wycinanki- ubaw przy tym nieziemski
fakt, że sprzątania późnej meeega dużo ale najważniejsze, że dziecko było zajęte 
hmmm może i ja coś poćwiczę od wrześniadiabetolog mi powiedziała, że do końca roku muszę dychę zgubić
na szczęście przestałam z 2 tyg temu całkowicie karmić piersią więc już stosuje małą dietkę, tylko to pifko mnie gubi wieczorem hi hi hi
a dzięki cukrzycy w ciąży i jej pozostałościach mam wagę niższą niż przed ciążą o 10 kg
ćwiczyć mi się raczej nie chce- bo naćwiczę się w pracy ale np od kilku dni robię 6 weidera- dziś będzie 11 dzień, nie wiem ile wytrzymam bo jest coraz ciężej ale czuję się dużo lepiej i brzuszek całkiem dobrze wygląda 

a gdzie mieszkasz?I oby nie padało. Chcemy na spacerek. Wczoraj kisiłyśmy się cały dzień w domu. Na dodatek u nas straszny hałas. u sąsiadów z parteru robią kapitalny remont mieszkania. kują, wiercą aż głowa boli