Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aestima, no nie z zegarkiem w reku, ale tak srednio, czasem mama wysadzala M. co poltorej i miala pampka suchego caly czas. To jakas fizjologia, ze po 20 m-cu dzieci rzadziej sikaja
słyszałam, że te majteczki to ściema. Jak dziecko się posika to mokre i tak wszystko, łącznie ze skarpetkami. wytrzymają jedynie jak się leciutko popuści. ja wskakuję od razu w zwykłe majty.
Ale może kupę trochę zatrzymają? w końcu jest ta ceratka...
Eh, ciuchy osikane i skarpetki, to nie problem- przebirze się szybko a te się wypierze i wsio- ciuchów mamy sporo, może się obsikiwać i 20 razy dziennie. MArtwią mnie natomiast obsikane buty...
zważywszy, ze cały dzień jesteśmy poza domem, to bym musiała z 5 par ze sobątachać a trampki mamy jedne i więcej nie zamierzam mieć ( koślawi w nich stopę i zakładanie- kiepskie). Wolę żeby stopa w tych lepsiejszych butach była ( bo ponoć takie posikiwania na dworze, to nie kwestia tygodnia- dwóch)