reklama
Aestima
Fanka BB :)
a zamierz\acie wskoczyć w zwykłe gacie? bo zastanawiam sie czy na wyjścia nie kupić Majteczki treningowe Babyland 12-16kg (3178660317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub
Majtki majteczki treningowe 13 - 15kg, 2pak (3199119485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub
Majtki majteczki treningowe 13 - 15kg, 2pak (3199119485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
traschka
Mama Marysi
słyszałam, że te majteczki to ściema. Jak dziecko się posika to mokre i tak wszystko, łącznie ze skarpetkami. wytrzymają jedynie jak się leciutko popuści. ja wskakuję od razu w zwykłe majty.
Aestima
Ale może kupę trochę zatrzymają? w końcu jest ta ceratka...
Eh, ciuchy osikane i skarpetki, to nie problem- przebirze się szybko a te się wypierze i wsio- ciuchów mamy sporo, może się obsikiwać i 20 razy dziennie. MArtwią mnie natomiast obsikane buty...
Eh, ciuchy osikane i skarpetki, to nie problem- przebirze się szybko a te się wypierze i wsio- ciuchów mamy sporo, może się obsikiwać i 20 razy dziennie. MArtwią mnie natomiast obsikane buty...
traschka
Mama Marysi
o butach nie pomyślałam... słuszna uwaga. w geoxach w maju nie pochodzi
a trampki można przeprać.
Aestima
zważywszy, ze cały dzień jesteśmy poza domem, to bym musiała z 5 par ze sobątachać
a trampki mamy jedne i więcej nie zamierzam mieć ( koślawi w nich stopę i zakładanie- kiepskie). Wolę żeby stopa w tych lepsiejszych butach była ( bo ponoć takie posikiwania na dworze, to nie kwestia tygodnia- dwóch
)
)reklama
traschka
Mama Marysi
no to będzie chodzić w przesikanych, cóż zrobić?;-)
Podziel się: