truskawa10017
Fanka BB :)
Mama Boo hah ale wpadka
ale synuś chyba sie nie domyślił??? I jak mu to wytłumaczyliście ze jestescie nadzy(?)?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeanalizujmy nieco. Autorka tworzy sondę, w której pyta Czy wasze dzeci pytaly juz o sex ??
Dalej podaje różne opcje dotyczące wieku dziecka. Jest to dość istotny problem, kiedy i jak rozmawiać z dziećmi o tych sprawach.
A jakie mamy odpowiedzi:
jak najbardziej w temacie, prawda?
autorka posta jak widać drąży temat, zadając dodatkowe pytanie, to nic, że zupełnie nie na temat
teraz widzimy, ża autorka jest jak najbardziej kompetentna, to nic, że nie ma dziecka
tutaj z kolei autorka nawet udziela rad
wobec tak wyczerpujących wypowiedzi jaszczurka, tudzież Ankaskakanka może już zamknąć sondę, przecież nic więcej już się nie dowie
ale zanim to zrobi zdążę może się jeszcze wypowiedzieć w tym temacie, zatem - w czym pierzecie skarpetki?

Wracając jednak do sondy to nie zaznaczyłam nic, bo moje dziecko nie pytało o sex, natomiast... nakryło nas.
Myśleliśmy, że słodko śpi, kiedy nagle usłyszeliśmy "Mamusiu, ja też się chce z Wami poprzytulać."
Takze sądzę, ze mój 3 latek ma już wyronione zdanie na ten temat, co to, jak to, po co i dlaczego![]()

u nas pytań nie bylo nigdy i mam nadzieje że nie predko sie pojawią