jaszczurka
Fanka BB :)
Pozdrawiam Anka Skakanka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Mam problem. Tydzien temu skończyła mi sie miesiączka i dzisiaj dostałam znowu. Czy to normalne. Czego objawem to może byc?? pomóżcie błagam.
ale czy karmisz badz karmilas piersia? czy jestes po porodzie? jakies szczególy moze bierzesz tabletki anty?
jeszcze nie mam ani jednego dziecka. 3 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. pozatym staram sie o dziecko.
najprawdopodobniej twoj organizm jeszcze nie doszedl do siebie po pylach. jesli po odstawieniu tabletek mialas regularnie @ to radzilabym pójsc do gina
Przeanalizujmy nieco. Autorka tworzy sondę, w której pyta Czy wasze dzeci pytaly juz o sex ??
Dalej podaje różne opcje dotyczące wieku dziecka. Jest to dość istotny problem, kiedy i jak rozmawiać z dziećmi o tych sprawach.
A jakie mamy odpowiedzi:
jak najbardziej w temacie, prawda?
autorka posta jak widać drąży temat, zadając dodatkowe pytanie, to nic, że zupełnie nie na temat
teraz widzimy, ża autorka jest jak najbardziej kompetentna, to nic, że nie ma dziecka
tutaj z kolei autorka nawet udziela rad
wobec tak wyczerpujących wypowiedzi jaszczurka, tudzież Ankaskakanka może już zamknąć sondę, przecież nic więcej już się nie dowie
ale zanim to zrobi zdążę może się jeszcze wypowiedzieć w tym temacie, zatem - w czym pierzecie skarpetki?