• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tsh w ciazy

Kate2106

Zaangażowana w BB
Cześć :)
Słuchajcie, gryzie mnie jedna rzecz. Bardzo Bliska mi osoba stara się o bobaska, niestety niedawno dowiedziała się ze ma hashimoto, ale niestety nie uznaje lekarzy ;( i leczy się u doktora medycyny naturalnej, który „specjalizuje się w tarczycy” i stwierdził ze jej tsh na poziomie 17 nie ma znaczenia, bo najważniejsze jest ft4 do zajścia w ciaze. Serio?? Uda jej się zajść w ciaze jeśli nie ustabilizuje tsh? I to w dodatku suplementami i witaminami.. Wspomnę ze hormonów nie ma opcji brać „i się truć” według niej.... Chciałabym jej pomoc, ale nie wiem jak dotrzeć ;(

reklama
@Mamafasolki , nawet nie zamierza szczepić. A jeśli chodzi o partnera to na początku jakoś się starał zrozumieć, ale już teraz widzę podirytowanie i lekkie sugestie zmiany lekarza. Ja już nie potrafię z nią rozmawiac, sama jestem teraz w ciąży i nie chce wdawać się w niepotrzebne kłótnie :( ten lekarz zapewnił, ze do końca roku leczenie powinno przynieść efekty i ciaze, ale nie mogłeś obie tego wyobrazić z takim wynikiem tsh oraz ogólnie z tym podejściem, bo jak mialaby utrzymać te ciaze skoro jest chora.
Przede wszystkim nie możesz się teraz denerwować...niestety niektórzy chcą się a siłę uczyć na własnych błędach... dbaj o siebie i swoje maleństwo:-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry