Pewnie roznie to bywa, ale ja ze swojego doswiadczenia powiem Ci Sarenko, ze to prawda_oli_ a ja słyszałam,że jak się karmi piersia to waga sama schodzi. .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie roznie to bywa, ale ja ze swojego doswiadczenia powiem Ci Sarenko, ze to prawda_oli_ a ja słyszałam,że jak się karmi piersia to waga sama schodzi. .
mam podobny problemJot ja karmię i co? przy pierwszym dziecku zrzuciłam w 2 miesiące a teraz ?!
Fakt brzusio nie jest taki fajny jak był:-(mi zostały paskudne rozstępy ale rozstępy są dziedziczone genetycznie hehno ja startowałam z 60 kg w ciąży 14 na plusie, po w ciągu 2 m-cy waga sprzed a teraz osctyluje pomiędzy 59 a 60 kg, ale by nie było tak pięknie to hmm brzucho nie jest takie fajne jak przeda zupełnie nie chce mi się zacząć ćwiczyć echh w tej kwestii mam leeeeeniiiiaaaa. ;-)