Caroline93
Początkująca w BB
Czy mając termin na marzec 2025 i umowę na zastępstwo do powrotu pracownika do pracy ( podobno ma wrócić kwiecień /maj lub troszkę dłużej) będzie przysługiwać mi macierzyński czy raczej tylko kosiniakowe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy mając termin na marzec 2025 i umowę na zastępstwo do powrotu pracownika do pracy ( podobno ma wrócić kwiecień /maj lub troszkę dłużej) będzie przysługiwać mi macierzyński czy raczej tylko kosiniakowe?
I wtedy jak np wróci mi kończy się umowa ale w ciągu dalszym będę miała możliwość brać ten zasiłek macierzyński?Jeżeli nie wróci do Twojego porodu to urlop/zasiłek macierzyński, jeżeli wróci wcześniej to kosiniakowe
I wtedy jak np wróci mi kończy się umowa ale w ciągu dalszym będę miała możliwość brać ten zasiłek macierzyński?
I pomimo że ona jak będzie w pracy to w ciągu dalszym będę to otrzymywać? Czy wtedy to jakoś się urywaTak, wtedy z urlopu przechodzisz na zasiłek płacony przez ZUS (kwota jest taka sama)
I pomimo że ona jak będzie w pracy to w ciągu dalszym będę to otrzymywać? Czy wtedy to jakoś się urywa
No chyba że wróci przed porodem ;-)