Barcelona356
Zaciekawiona BB
Hej hej. Mam termin na 09.092019r. Dziewczyny powiedzcie mi jak sobie radzić w wakacje z upalami Już teraz jest masakra ciepło a w wakacje to nie chce myśleć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez mam na września i uwielbiam kiedy jest gorąco ;o Póki co mi to nie przeszkadzaHej hej. Mam termin na 09.092019r. Dziewczyny powiedzcie mi jak sobie radzić w wakacje z upalami Już teraz jest masakra ciepło a w wakacje to nie chce myśleć
Powiem tak na razie jest w miarę okej aktualnie nad wodą siedzę w cieniu to spoko ino puchna mi palce u rąkJa tez mam na września i uwielbiam kiedy jest gorąco ;o Póki co mi to nie przeszkadza![]()
Damy radę !Powiem tak na razie jest w miarę okej aktualnie nad wodą siedzę w cieniu to spoko ino puchna mi palce u rąk
MusimyDamy radę !![]()
Hej a ja mam jeszcze pytanko. Czuję dzidzie w podbrzuszu tak choćby mnie kopala. Dlaczego tam a nie normalnie w brzuchu?Ja mam jeszcze mały brzuszek. To lzej. Korzystam ze słońca póki dobrze się czuje i mogę. Przez 3 dni się opalałam po troszkę. Ale radzę pilnować się by się nie przegrzać. Na brzuszek kładłam nawilżona chustę na głowę kapelusz i schodzę co chwile ze słońca.