Tak patrzę, że "w temacie" grataulacji pustka taka, więć postanowiłam uprawić trochę prywaty i: -Gratuluję mojemu kochanemu synciowi pierwszych urodzinek; -gratuluję sobie, że wytrzymałam ten roczek w miarę zdrowa psychicznie, mimo że ze mnie matka - wariatka wiecznie zamartwiająca się o wszystko, a najbardziej o synusia... -a przede wszystkim gratuluję mojemu mężusiowi, że mi takiego ślicznego dzidziusia zrobił; że go synuś tak kocha, no i że mężuś ze mną ten roczek wytrzymał, co pewnie czasem (często) było trudne... pozdrawiam wszystkich nikita
i ja Tobie także gratuluje! zresztą sobie również- bo mam czego! sliczne i zdrowe dziecko i cudowny mąż ;D
to i ja sobie gratuluję córci i tego że tylko ja potrafię ukoić jej płacz! gratuluję wszystkim dziewczynom porodów , że tak dzielnie przez to przeszły! gratuluję naszym dzieciom przyjścia na świat! i oczywiście gratulacje dla tatusiów za wspaniałe podejście do swoich żon i dzidziusiów, oraz za to że wytrzymali 9 miesięcy naszych humorów!!!
To i ja sie przylocze do gratulacji.Gratuluje sobie porodu i slicznego synka .Gratuluje mojemu synkowi przyjscia na swiat no i ze tego ze rozwija sie z dnia na dzien pieknieje. Gratuluje wam dzielne kobiety porodow i tego ze macie sliczne malenstwa buziaczki :-* :-* :-*
JAKIE KOCHANE BĄCZKI !!! Ja też chcę! Już się nie mogę doczekać swojego! Gratuluję Wam dzielne kobiety. Wszystkim matkom ustawowo powinno się przyznać aureole! :laugh: