jasani
Fanka BB :)
A po co lekarz kazał Ci robić betę? Może coś go jednak zaniepokoiło.Nie pamiętam ile miał pęcherzyk ale gin mówił że w normie. Stwierdził że jestem za wcześnie. Tylko zastanawiam mnie tak duża beta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po co lekarz kazał Ci robić betę? Może coś go jednak zaniepokoiło.Nie pamiętam ile miał pęcherzyk ale gin mówił że w normie. Stwierdził że jestem za wcześnie. Tylko zastanawiam mnie tak duża beta
Chciał wiedzieć czy jest jakikolwiek przyrost. W marcu miałam poronienie.A po co lekarz kazał Ci robić betę? Może coś go jednak zaniepokoiło.
Zależy jeszcze jakie normy ma labolatorium. Samo "40tys." nic tu nie wnosi.Dziewczyna miała dzień po badaniu betę 40tys. Przy takiej wartości jednak powinno być widać więcej.
nie, normy nie mają tu absolutnie nic do rzeczy. Informacja o becie 40tys jest bardzo dużym konkretem w kwestii tego, co powinno być widaćZależy jeszcze jakie normy ma labolatorium. Samo "40tys." nic tu nie wnosi.
Musisz zaczekać, jak to 5 tydzień to sam pęcherzyk też jest ok. Trzymam kciuki!
A co mają do tego normy laboratorium? Kompletnie nic. Liczy się to, ze przy takim wyniku powinien być już zarodek.Zależy jeszcze jakie normy ma labolatorium. Samo "40tys." nic tu nie wnosi.
Musisz zaczekać, jak to 5 tydzień to sam pęcherzyk też jest ok. Trzymam kciuki!
Czyli coś go jednak niepokoi skoro zastanawiał się czy jest w ogóle przyrost.Chciał wiedzieć czy jest jakikolwiek przyrost. W marcu miałam poronienie.
Bardzo maleńki zarodek przestał się rozwijać na wczesnym etapie. Przy becie 41 tys zaczęła mocno spadać.