• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Usg wątpliwości

Cześć dziewczyny,
Może to wyda się śmieszne ale nie do końca ufam określeniu płci dziecka przez lekarza. W 12tc powiedział płeć ze wskazaniem na męską. W 15 tc dzieciątko nie współpracowało było odwrócone pleckami -lekarz przez dosłownie ułamek sekundy powiedział, że to chłopiec -nie mam żadnego nowego zdjęcia żeby moc coś szczególnego zaobserwować. Na zdjęciu z 12 tc widać, że coś wystaje jednak widać, że z boku jest jakby wypustka. Sama już nie wiem jak to interpretować. Czy Wy byście stwierdziły, ze jest to chłopiec na 100%. Niepewność bardzo mnie meczy a do badań połówkowych jeszcze 3 tygodnie

Załączniki

• 8A441670-ED53-4D8F-BC10-4D65389FA3B9.jpeg
    8A441670-ED53-4D8F-BC10-4D65389FA3B9.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 366
reklama
Cześć dziewczyny,
Może to wyda się śmieszne ale nie do końca ufam określeniu płci dziecka przez lekarza. W 12tc powiedział płeć ze wskazaniem na męską. W 15 tc dzieciątko nie współpracowało było odwrócone pleckami -lekarz przez dosłownie ułamek sekundy powiedział, że to chłopiec -nie mam żadnego nowego zdjęcia żeby moc coś szczególnego zaobserwować. Na zdjęciu z 12 tc widać, że coś wystaje jednak widać, że z boku jest jakby wypustka. Sama już nie wiem jak to interpretować. Czy Wy byście stwierdziły, ze jest to chłopiec na 100%. Niepewność bardzo mnie meczy a do badań połówkowych jeszcze 3 tygodnie
Jak interpretować wyrostki. Mój gin w 12tc widział płeć, ale nie wiem na ile to była pewność siebie a nie ile strzał

Załączniki

• D22F95FB-4229-431B-8225-D734F09B853E.png
    D22F95FB-4229-431B-8225-D734F09B853E.png
    244,2 KB · Wyświetleń: 158
Cześć dziewczyny,

Nub na tym zdjęciu wygląda na męski, ale nikt nie da Ci 100% na tym etapie. Ba na żadnym etapie nic nie da Ci 100% poza amniopunkcją

reklama
Jeśli nie ufasz lekarzowi to zrób NIPT. Określi płeć i ryzyko wad genetycznych. Na pewno nie polecam weryfikować opinii specjalisty z opiniami przypadkowych osób na forum. Uwierzmy, że lekarze nie znajdują dyplomów w czipsach i są bardziej wykwalifikowani niż forumowicze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry