reklama

Usg

reklama
Dziś byłam na badaniach połówkowych w 22tyg i 5 dniu i jestem przerażona ,wiem że to źle zabrzmi ale twarz dziecka wygląda okropnie jakby była zdeformowana .Pani doktor nic nie komentowała , powiedziała tylko że wargi są prawidłowe,że tu jest nos ,ty oczy .Mówiła też że wszystkie pomiary wyszły dobrze ,oprócz móżdżka -wyszedł za mały .Mówiła żeby tym się nie martwić bo dziecko było ułożone skośnie i nie było widać całego móżdżka ,dlatego zmierzyła tylko tyle ile było widać i stąd ten wynik .Co myślicie o tej twarzy? I o tym móżdżku
Myślimy, ze to nie sesja zdjęciowa 😉 niestety często tak to wygląda, na trzecie prenatalne wybierz sie gdzieś gdzie robia dobre usg 3d-4d moze Cie to uspokoiły, aczkolwiek tez niekoniecznie uda sie fajnie uchwycić 😄

Myślimy, ze to nie sesja zdjęciowa 😉 niestety często tak to wygląda, na trzecie prenatalne wybierz sie gdzieś gdzie robia dobre usg 3d-4d moze Cie to uspokoiły, aczkolwiek tez niekoniecznie uda sie fajnie uchwycić 😄
No to prawda jest. Mój Kamil i teraz młody wiecznie dupą odwróceni, podziękuję za zdjęcia pośladków 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry