• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

USG

Myślę, że jest duża szansa, żebyć zaspokoiła swoja ciekawość;) Czytałam gdzies wypowiedzi dziewczyn w 16 tyg i już wiedzą czy to bedzie ten czy ta dzidzia wiec trzymam za Ciebie kciuki oby się udało:) Uhhhh znowu jakiś mecz :( Dobrze,że tyle nakupiła bo bedzie musiał to wszystko przykrecić i zapomni o meczu (czy Ty tez tak potwornie nie cierpisz piłki noznej??!!) :):)
Wszystkiego naj,naj,naj.... z okazji rocznicy ślubu:)
Pozdrowionka i byle do jutra a potem do piątku :)

reklama
Dzięki dziewczynki za życzonka jak to szybko minęło !!!
Co do piły Puma to mogłabym założyć klub przeciwniczek tego sportu mój mąz niestety posiada wszystkie kanały sportowe
i czesto musze z nim walczyć by nie oglądał kazdego meczu!! >:(
Ale masz Puma fajnie ja też wybieram sie po mebelki narazie tylko popatrzec w grudniu chce wszystko zamówic
ale sie bedzie działo ;)
Pozdrowionka!!

Ha ha ha zakładamy w takim razie klub antyfutbolstek :):):) Dobrze,że ja nie mam kablówki bo chyba bym padła ze złości hi hi hi faceci:) Karolla własnie o to chodzi,że nie kupowałam mebli tylk jakies pierdółki dekoracyjne.DLa maluszka już widziałam sliczne i niedrogie mebelki na stronie firmy Drewex:) Tak na marginesie faktycznie strasznie szybko leca te latka małżeństwa,ja tez brałam ślub 2 lata temu tyle,że w maju a wydaje mi się,że mineło z 10 :):)

Ja patrzyłam na stronie vox'a też są ładne i mi w sumie tylko białe bedą pasowac bo mam już w pokoju dziecinnym szafę zabudowaną w białym kolorze ale tym sie nie martwie bo białe mebelki sa zawsze najtansze tylko jeszcze nie wiem czy zmieszcze łózeczko 70x140 a takie bym chciała bo potem jest z niego normalne łóżko jak dziecko jest starsze tylko czy w naszej sypialni ja to zmieszcze ???
No to Puma też jeszcze atrakcje zakupowe przed Tobą ale fajnie !!!
Pozdrowionka!!!

Z tego wynika, cała przyjemnośc przede mną:) Super, że macie pokoik dla maluszka, u nas chyba narazie nie ma takiej mozliwości i jeszcze na dodoatek piesio zajmuję trochę miejsca ale co tam damy radę. Zmykam gotowac obiad pozdrowionka :D

Karolla, serdeczne życzenia, dużo szczęścia i miłości i... dzieciaczków :) :) :) Obyście przeżyli jak najwięcej rocznic :) :) :) :)
Przyłączam się do klubu przeciwniczek piłki nożnej, mój mężulek do tego jest sędzią tej dyscypliny więc ja już mam alergię na ten sport :P
U mnie gin określił płeć w 15 tygodniu, potwierdził w 17, zobaczymy czy miał rację ;)
pozdrawiam!!!

Dzięki Kasiu za życzonka już kiedyś rozmawiałyśmy na temat piłki i to chyba nawet 2 tyg temu jak był ten sam mecz tylko w Krakowie
czemu nasi mężczyźni to tacy fanatycy sportu hmm ???

Pozdrowionka

Witajcie dziewczynki:)
Ja musze sie pochwalic ze moj maz nie cierpi po prostu nie cierpi pilki noznej za to uwielbia motoryzacje TVN turbo l.eci u nas non stop i wszystkie strony ,fora i inne takie o autach i CB mamy w zakladkach :)
Kazdy ma jakies hobby:)
Karolla wszsytkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :)
wracajac do pilki noznej to jak narazie widze ze Oskar roznie na jakiegos pilkarza bo jak tylko mecz zobaczy w tv to jak zauroczony:)
A o ktorej jest ten mecz???
Bo widze ze mam szanse na obciecie pazurkow mojemu skarbowi:) w zaden inny sposob nie jestem w stanie tego zrobic :-(
jak byl mlodszy to reklamy go interesowaly a teraz nawet to nie dziala .
ach te dzieci sa takie cudowne:)

reklama
DziOObek mecz jest ponoć o 20.45 tak mi mówi mąż powiem Ci że u nas w domu to albo Canal + sport jest albo tvn turbo i ukochany program top gear
no i czasami mój tvn style jak sie przebiję :)
Także zarezerwuj sobie czas przed 21.00 jeśli mały nie śpi jeszcze i obcinaj paznokietki!!
Dzięki za życzonka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry