Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Teraz tak fajnie, my sie szykujemy, babcia przyjezdza i my sobie do pracy jedziemy :-) Potem wracamy do domku, a babcia wychodzi. A teraz bedzie jezdzenie wte i wewte 
Agutku, a dlaczego babcia nie może już do Was przychodzić?
Pewnie bede pozniej przyjezdzac, przez co pozniej wychodzic, a dodatkowo skonczy mi sie wraz z roczkiem uprawnienie do wychodzenia godzine wczesniej :-(Od poczatku byla umowa, ze tylko jakis czas tak bedzie a potem bedziemy corke do niej dowozic. Dogadalismy sie, ze do roczku bedzie do nas przyjezdzac a potem my do niej.
:-(
, a przede wszystkim będzie jasno, jak bedziecie wychodzic z domku
no Agutek to troche nieciekawie wam sie zrobiło, szczególnie z tym rannym zawozeniem, ale siła wyższa. dlatego ja sie ciesze że moja niania przyjeżdża do mnieale w końcu za to jej płacimy no nie
![]()
![]()

Bo tesciowa powiedziala, ze zadnej margaryny ani masmixow nie ruszy, jada tylko maslo, wiec jej kupuje 
To współczuje, całe szczęście, że zgrało wam się to z porą roku, w marcu pewnie wiosna zawita na dobre i będzie cieplej, a przede wszystkim będzie jasno, jak bedziecie wychodzic z domku
![]()
a do nas przyjeżdża prababciaa że ma 75 lat to jeździ autobusem za darmochę
myślę że jak będzie rano zawoził Natalkę do prababciw drugiej części domu mieszkają moi rodzice i siostra więc będzie kto miała się zajmować córcią
![]()