reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Atyde slicznosci :) Anioleczek uroczy, jajka beda juz na wielkanoc, a haftowane roze urocze takie romantyczne, ja jestem bardzo romantyczna dusza wiec sie doczekac nie moge jak juz skonczysz je wyplatac :)

reklama
Urodzinowa karteczka dla dziewuszki z misem :D
1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg7.jpg8.jpg

Ewcia, bizuteria śliczna. Ja jak ta sroka, uwielbiam błyskotki:tak:
Atyde ja też nie wiem co tobie się w tym Aniołku nie podoba??? Śliczny jest. A te jajuszka... mistrzostwo świata! Misterna robota, zazdroszcze talentu! Róże śliczne, jak z obrazka.:tak:
Dotka kartki jak zwykle cudne! Masz fajne pomysły, zawsze cos nowego, innego i niepowtarzalnego:tak:

Ja w piatek a właściwie w sobotę o 4 rano (spać nie umiałam ;-)) zrobiłam mojemu chrześniakowi cukierkowy bukiet urodzinowy. Właściwie więcej tam było bibuły niż cukierków, ale młody był zachwycony.
No i w końcu skończyłam kocyk dla Emilki... Od wczoraj jest jego posiadaczką.
Jak wróce z pracy to wkleje zdjęcia.
Teraz robie kocyk dla mojego Kubusia do nowego pokoiku. Ciekawe kiedy go skończe. ;-)

Kamea czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, ciekawe czy masz zdjęcie tez tego bukietu cukierkowego ;)

Amalfi o matko! alez sie nadziergala, szok ! fajny ten kocyk taki lekki sie wydaje, delikatny ;)

Ostatnia edycja:
Cześć, aniołek nie wyszedł na zdjeciu tak źle, ale na żywo jest trochę gorzej. Ja to jestem perfekcjonistka i dlatego jestem taka krytyczna wobec siebie. Ale mimo wszystko jestem dumna z siebie, że go skończyłam.

Cieszę się, że podobają Wam się jajka i mam taki pomysł, że zorganizuje KONKURS i do wygrania będzie moje haftowane jajko za 1,2 i 3 miejsce. Co Wy na to ? Konkurs polega na tym aby opisać w rymowanym wierszyku min. cztery swoje zalety. Przysyłajcie swoje prace na priva do 31.10.2011. Po ogłoszeniu wyników poproszę o Wasze adresy na priva i wyślę prezenty.

DOTKA, kartka jest prześliczna, normalnie się rozpływam nad nią. Napisz proszę co zwijasz, bibułkę, wstążkę czy coś innego ?
AMALFI, śliczne dziergane robótki.
KAMEA, wklejaj szybciutko zdjecia, bo jestem bardzo ciekawa jak wyszedł kocyk.

reklama
Oto moje wypociny. Tylko kocyk jaoś się zlewa i wydaje się być niewyraźny, może przez to, że zdjęcie robione było przy sztucznym świetle... Na żywo tak się nie zlewa...

Załączniki

• DSC03683.jpg
    DSC03683.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC03689.jpg
    DSC03689.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03691.jpg
    DSC03691.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC03677.jpg
    DSC03677.jpg