reklama
Kamea
Fanka BB :)
Ewcia, bizuteria śliczna. Ja jak ta sroka, uwielbiam błyskotki
Atyde ja też nie wiem co tobie się w tym Aniołku nie podoba??? Śliczny jest. A te jajuszka... mistrzostwo świata! Misterna robota, zazdroszcze talentu! Róże śliczne, jak z obrazka.
Dotka kartki jak zwykle cudne! Masz fajne pomysły, zawsze cos nowego, innego i niepowtarzalnego
Ja w piatek a właściwie w sobotę o 4 rano (spać nie umiałam ;-)) zrobiłam mojemu chrześniakowi cukierkowy bukiet urodzinowy. Właściwie więcej tam było bibuły niż cukierków, ale młody był zachwycony.
No i w końcu skończyłam kocyk dla Emilki... Od wczoraj jest jego posiadaczką.
Jak wróce z pracy to wkleje zdjęcia.
Teraz robie kocyk dla mojego Kubusia do nowego pokoiku. Ciekawe kiedy go skończe. ;-)

Atyde ja też nie wiem co tobie się w tym Aniołku nie podoba??? Śliczny jest. A te jajuszka... mistrzostwo świata! Misterna robota, zazdroszcze talentu! Róże śliczne, jak z obrazka.

Dotka kartki jak zwykle cudne! Masz fajne pomysły, zawsze cos nowego, innego i niepowtarzalnego

Ja w piatek a właściwie w sobotę o 4 rano (spać nie umiałam ;-)) zrobiłam mojemu chrześniakowi cukierkowy bukiet urodzinowy. Właściwie więcej tam było bibuły niż cukierków, ale młody był zachwycony.
No i w końcu skończyłam kocyk dla Emilki... Od wczoraj jest jego posiadaczką.
Jak wróce z pracy to wkleje zdjęcia.
Teraz robie kocyk dla mojego Kubusia do nowego pokoiku. Ciekawe kiedy go skończe. ;-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
atyde ślicznt jest ten aniołek
dotka piękne kartki
Ja zabiegana dziewczyny więc wybaczcie że tylko wpadam i mało piszę,czasu niestety brakuje...a poza tym za oknem zimnooo...
Ogólnie u mnie wszystko ok
Pozdrawiam was!
dotka piękne kartki
Ja zabiegana dziewczyny więc wybaczcie że tylko wpadam i mało piszę,czasu niestety brakuje...a poza tym za oknem zimnooo...

Ogólnie u mnie wszystko ok
Pozdrawiam was!
amalfi
DOTKA kartki fajne jak zwykle
EWCIA no to ladnie ci sie kreci biznes heheh, juz wszystko sprzedalas???
ATYDE aniolek super, widzialam takie w necie, ale jakos nie umiem ich zrobic
A to moje ostatnie dziela buciki i tak zwany granny square:
Zobacz załącznik 400215Zobacz załącznik 400216Zobacz załącznik 400217
EWCIA no to ladnie ci sie kreci biznes heheh, juz wszystko sprzedalas???
ATYDE aniolek super, widzialam takie w necie, ale jakos nie umiem ich zrobic
A to moje ostatnie dziela buciki i tak zwany granny square:
Zobacz załącznik 400215Zobacz załącznik 400216Zobacz załącznik 400217
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
amalfi super prace 

amalfi
A TU PODAJE LINKA JAK ZROBIC SCIAGACZ NA SZYDELKU, TROCHE SPOZNIONEGO, ALE JAKOS CZASU CIAGLE BRAK:Pantalón para bebé en crochet o ganchillo - YouTube
Atyde85
Cześć, aniołek nie wyszedł na zdjeciu tak źle, ale na żywo jest trochę gorzej. Ja to jestem perfekcjonistka i dlatego jestem taka krytyczna wobec siebie. Ale mimo wszystko jestem dumna z siebie, że go skończyłam.
Cieszę się, że podobają Wam się jajka i mam taki pomysł, że zorganizuje KONKURS i do wygrania będzie moje haftowane jajko za 1,2 i 3 miejsce. Co Wy na to ? Konkurs polega na tym aby opisać w rymowanym wierszyku min. cztery swoje zalety. Przysyłajcie swoje prace na priva do 31.10.2011. Po ogłoszeniu wyników poproszę o Wasze adresy na priva i wyślę prezenty.
DOTKA, kartka jest prześliczna, normalnie się rozpływam nad nią. Napisz proszę co zwijasz, bibułkę, wstążkę czy coś innego ?
AMALFI, śliczne dziergane robótki.
KAMEA, wklejaj szybciutko zdjecia, bo jestem bardzo ciekawa jak wyszedł kocyk.
Cieszę się, że podobają Wam się jajka i mam taki pomysł, że zorganizuje KONKURS i do wygrania będzie moje haftowane jajko za 1,2 i 3 miejsce. Co Wy na to ? Konkurs polega na tym aby opisać w rymowanym wierszyku min. cztery swoje zalety. Przysyłajcie swoje prace na priva do 31.10.2011. Po ogłoszeniu wyników poproszę o Wasze adresy na priva i wyślę prezenty.
DOTKA, kartka jest prześliczna, normalnie się rozpływam nad nią. Napisz proszę co zwijasz, bibułkę, wstążkę czy coś innego ?
AMALFI, śliczne dziergane robótki.
KAMEA, wklejaj szybciutko zdjecia, bo jestem bardzo ciekawa jak wyszedł kocyk.
reklama
Kamea
Oto moje wypociny. Tylko kocyk jaoś się zlewa i wydaje się być niewyraźny, może przez to, że zdjęcie robione było przy sztucznym świetle... Na żywo tak się nie zlewa...
Załączniki
Podziel się: