reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

super komplecik :p a te uszy zajaczkowe fajne, ale Ty to machasz blyskawicznie :p

ja dzis slabo sie czuje, ciekawe kiedy ja cos teraz wydziergam mocy brak

reklama
Atyde dzieki kochana :*
Amalfi jak robisz taka dluga czapke, od ktorego momentu zaczynasz? od wezszego i rozszerzasz? robilas slupkami?

a jeszcze mi powiedz rozszerzasz w ten sposob ze co ktores okrazenie gdzies zamiast 1 slubpka w 1 dziurke to dajesz 2 slubki w 1 dziurke? :D:D

no nie wiem, tylko ja nigdy nie wiem w ktorym momencie rozszerzyc, masz jakis przepis czy z glowy robisz zawsze? jaki obwod maja twoje czapeczki na samym dole w najszerszym miejscu?

Z głowy to robiłam, nie mam przepisu, na wyczucie bardziej, jak trzeba bylo, to dodawałam wtedy. Ja mialam rózną grubość włoczki, wiec wtedy kiedy robiłam cieńsza w naturalny sposob wychodzilo mi ze musze dodac oczek, bo by mi sie zaczeło zwężac. A średnica tej z pomponem wynosi 15 i pol cm w najszerszym miejscu, ta bialo-czerwona tez tak bedzie jakos

reklama
Do góry