reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Amalfi pieronie jeden.. w tyłek powinnaś dostać,że się nie pochwaliłaś :-p pookaz jakiego psa masz ;-) bo mnie to bardziej kręci :p hahahah

no i gratuluje Tobie i dotce :-)

reklama
MAGDA moj pies powinien Ci sie spodobac z charakteru, bo jest mamincyckiem ha ha ha haa:-D:-D:-D

KAMEA to nie znikaj na tak długo, bo tu cuda sie dzieją, oj dzieja. Nawet MAGDZIE moze sie uda swojego do wyra zagnać w tym roku, bez mamusi :-D:-D:-D

amalfi.. do wyra to ja go bez mamuni zaciągałam.. :-D telefon wycisz dzwonki i jazda.. teraz to w separacji jesteśmy bo zaś napsocił :-D

pokaż mamincycka :-D ja mam jednego takiego mamincycka faceta i mamincycka psa :-D oczywiście pies lepszy w kategorii mamincycek :-D

sorki za post pod postem :-)

Amal.. speszial for ju :-)
Takiego zakończenia to nawet w bajkach nie ma..
Amalfi pod sercem kogoś się spodziewa
biggrin.gif

Na szydełku i drutach cuda dziergała,
o ciąży myśleć przestała,
męża do łózka wzięła
i tadam.. dzieciaka sobie zrobiła i męża mocno objęła
Teraz życzę jej z całego serca, aby wszelkie objawy ciążowe
przyjęła na siebie i czekała na nowe
biggrin.gif

tylko Ty mi powiedz w jakim miesiącu poczęłaś :-) bo Cię do dotki kwietniowej dałam :-D

MAGDA :-D piekny wierszyk, mojemu przeczytam jak wroci ze sklepu heheheh i dobrze ze do kwietnia mnie dodałas, bo ja z DOTKA zmajstrowałam to dziecko heheheh, tzn te dzieci , na gg je poczełyśmy :-D. A o psie nie gadam na forum ogolnym, bo rasa rzucajaca sie w oczy, nie chce byc rozpoznana ;-), ale teraz mi na kolanach śpi wlasnie. A robicie juz to dziecko z tym TWoim? Tzn zanim sie znow zepsuł, bo Ty juz na tym forum stataczkowym ponad rok piszesz chyba i nic :szok:

dziewczyny potrzebuję schemat albo opis do zrobienie czapeczki na szydełku dla niemowlaka- chłopaka
ma któras? plisss na priwa
najchętniej związywana ale nie koniecznie...
wymysliłam że bedzie najprostsza, chce sobie przypomnieć szydełkowanie...

amalfi łoszalałaś ! majstrować dziecko z dzieckiem ? ;-) jeszcze by mnie przymknęli za pedofilię :-D hahaha nie mamy kasy na dziecko :-D

na pw mi wyślij fotkę piesa.. może być netowa, obiecuje być dyskretna :-p

reklama
Do góry