reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Witajcie!

Może być mnie mało w najbliższym czasie bo niestety nie wyrabiam się ze wszystkim praca,dom,rodzina itd.

Alan przed zakończeniem szkoły ma teraz dużo imprez i trzeba z nim chodzić bo szkoda aby dziecko nie korzystało.
Po woli przygotowuję się także do urlopu w Pl.Trzeba wszystko zorganizować i ogólnie dużo spraw z tym mamy do pozałatwiania także będę zaglądała w miarę możliwości.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
U nas pada ehhh
dry.gif

reklama
heja
Ja wrocilamz pracy...rade mialam...

Aga to wracaj syzbko i wpadaj przelotem...
Ja dzisiaj w nocy mojego mena bede miala,,na weekend zjezdza..wiec tez nie ebdzi emnie gesto i czesto:)))

Ale juz dw atyg nie widzialam go...

Witajcie kochani!

W końcu zaczęłam weekend :tak:
Chwilę po wyjściu z pracy dostałam telefon z Polski,przestraszyłam się ogromnie,myślałam że jakieś złe wieści nadchodzą :-( lecz nie kochani,muszę się wam pochwalić ze będę ciocią :-D:-D bardzo się cieszę!!! Brat dzwonił że bratowa jest w ciąży,super na luty ma termin.Może to głupie ale już kocham ich okruszka i po cichu liczę że zostanę matką chrzestną :-p
Łza mi się w oku kręci,poliki mam spuchnięte od płaczu,nie umiem przekazać wam mojego zadowolenia mimo iż to nie moje dziecię ale jestem mega szczęśliwa :-D:happy:

aga super,gratuluje ciociu:)) super wiesci:))))
dziękuję bardzo.
Jestem a raczej będę szczęśliwą ciocią :-D:happy:
To drugie dziecko mojego brata.Brat ma już córeczkę 4 letnią Emilkę,słodka jest i to dla niej kupiłam najnowsza lakę Barbie.(Pisałam o tym wcześniej)

...my czekamy na gości!

reklama
Cześc dziewczyny.
Zjola gratulacje!!! NIe pozostaje nic innego jak życzyć Ci szerokiej drogi!:tak:
agnieszka.kk Tobie też gratuluje :-)
Ja w zeszłym tyg. byłam w delegacji w Lipie (pokarpackie), mówie Wam jakie tam są piękne tereny. Drogę powrotną wybraliśmy przez Sandomierz-jeszcze piękniej. Człowiek od razu myśli o wakacjach a nie o pracy;-)

Do góry