reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

hej wam
Nie bylo mnie dzionek,ale juz wrocilam...
Pogoda super,ale pizga zleksza:cool:.

Martusia oj ojej bardzo mi przykro..z pwoodu kociaczka...
docia suuper,ze takie plany macie,korzystaj super,,zazdroszcze,,,bo ja mam wakacje i nudze sie na amen,,moj za granica,synek wyjechany i ja sama,,w domu siedze--masakra...
Atyde wow,,ale uszyte,,dobra jestes:))
kAmea gratuluje ciociu:)))) teraz bedziesz mamusia:))))

docia ja uwielbiam sie pakowac i rozpakowywac:)))

A ja nudze sie,,jak zwykle...

reklama
Dotka - piękne kartki :)

Atyde - no rozwalasz mnie tym szyciem! Ja to tylko bym umiała uszyć worek na kartofle :-D

Ja po wycieczce na Czantorię :) Było super! Naładowałam akumulatory :)

Amalfi, to akurat przyniosła mi zdjęcie z internetu. Ale moim pomysłem było zrobienie body, żeby to było funkcjonalne podczas koncertu, jak śpiewa i tańczy. Wszystkie konstrukcje robię ja lub modeluje z Burdy jak coś jest podobne. Ale ja uwielbiam takie wyzwania. Efekt ,na żywo' jest lepszy, niż na zdjęciu. Dziewczyna była bardzo zadowolona.

reklama
amalfi hejooo
a zero słonca,,ta pogoda juz mnie dobija,,,chcialam nad morze jechacc--mialo dzisiaj grzac,,a tu niccc ,,,zero...

Do góry