reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Kame, już dodałam Twojego bloga do zakładek.
A to ślub cywilny więc pewnie tylko obiad i posiadówa i wypad.
Docia, fajowo, że urlop się udaje.
Amalfi, ale fajnie, że sobie odpoczywasz i ,rośniesz'. Pokaż nam proszę brzuszek.
Zjola, trzymam kciuki.
Emalia, jedziemy na jednym wózku, tylko, że ja nie mam żadnego dziecka jeszcze. Powodzenia Tobie i sobie życzę.
Koralikowa, rób na drutach to zdążysz na zimę swtry zrobić.
Martuś, jak tam w nowej placówce atmosfera.
Ja dziś czuję pracę moich jajników, mam nadzieję, że w tym cyklu się postarają, leniwce jedne:angry:

aTYDE WLASNIE O TYM JUZ MYSLALAM,ZE SWETERKI WALNE NA ZIME...
A za jajniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oo capsa mialams orryyyyyy

amalfi juz:szok: jaka ty szybka..ło matko...
jezusiuu zawsze chcialam takie dziergac,,echhhhh tempa jakas jestem...
ja tylko swetry bluzki golfy czapki szaliki....

KORALIKOWA to przeciez takie buciki łatwiejsze sa, i robi sie je w godzine, oczywiscie u mnie to trwało dłuzej, bo ja czesto robie jeden rząd i juz mi sie nie chce, strasznie tez oczy mnie bolą, bo ze względu na dzidzie musiałam odstawic krople i temu u mnie tak długo to trwa wszystko

aga to &&&& ale ciiiiiii......
Koralikowa dokładnie ciii ;-)
Wszystko w swoim czasie!

W poniedzialek konczy sie moja sielanka, do pracy ide, niestety 2 tygodnie strasznie predko zlecialy :/
Dotka dobrego powrotu do pracy życzę :tak:
Doskonale Cię rozumiem bo sama 3 dni temu z urlopu wróciłam a co najgorsze mam tylko 1 dzień wolnego do wykorzystania masakra jakaś :dry:

Amalfi fajne buciki :-)

Hej u mnie wuper pogoda upal wreszcie jest mi cieplo :-)

Amalfi butki fajne, uszka same tak sztywno stoja?
Atyde oby jajniczki sie spisaly w ty miesiacu
Aga o rany tylko 1 dzien? Mi jeszcze zostalo troche ale chce zachomikowac jak njwiecej zeby po macierynskim wziac 7rlop i sobie wydluzyc
Koralikowa nie ide na L4 bo czuje sie ok a ciaza mowia ze nie choroba :-) pracy nie mam fizycznej wiec sie nie przemeczam, meczy bardziej siedzenie 8h za biurkiem, chyba na zwolnienie dopiero w grudniu pojde, jak sie pracuje to czas predzej tez leci dzisnkoncze 16tc i zaczynam juz 17 jeszcze troche i bedzie polowa :-)
Kamea ciekawa jestem tego kocyka, zdradz w jakich kolorach robisz i cy z elementow ktore potem bedziesz laczyc?

reklama
Do góry