reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

DOTKA buciki super, kokardka i falbanka musza być;-). Ja dzis jakies ciuszki kupiłam, ale nie z przeceny, z reszta poczekam na pozniej, byly poprzeceniane, ale cholera te ładne byly bądz rozowe bądz niebieskie, a ja musialam cos niekolorowego kupic. Zaczekam te 3tyg, moze mi powie lekarz płeć

reklama
to zrob fotki ciuszkow z checia poogladamy ;)
a jak ma byc chlopak to kwiatka mu nie walne przeciez ;) a kokardka jest zawsze slodka i falbanka :D

DOTKA kwiatka zawsze mozesz dorobić, nie krępuj sie gdybyś chęć miała zrob ze trzy na jednego bucika ;-):-D
A ciuszki nic ciekawego same body, i chyba pajace czy jak to sie tam nazywa, głoznie białe, ale za pare tyg poszaleje moze z kolorkiem juz. Please plaese please

Witajcie dziewczyny!

Ja kompletnie nie miałam czasu w weekend na bb.
W sobotę byliśmy na wycieczce,zdjęcia są na fb jak chcecie obejrzeć :-)
A dziś byliśmy u koleżanki zobaczyć synka,potem pojechaliśmy do kina a po seansie poszliśmy na kolację do restauracji i dopiero co wróciliśmy.Weekend bardzo aktywny,jestem zmęczona...także idę odpoczywać:)

Spokojnej nocy !

Heja kochane
Moj chlop juz wyjechal,zatem wracam.
Ja dzisiaj caly dzien zdychalam po wczorajszym piciu.

Docia,amalfi kochane tak pstrykajcie focie wszystkich rzecźy dla bejbusiow.
Aga to fajnie czas spedzalas.
Emalia a u mnie wekend,dwa dni nacieszenia sie chlopem.
Atyde odpoczywaj.
Zjola???

K...! Zle sypiam juz trzecią noc z kolei, tym razem postanowiłam wstac o 5.00 rano i na kompa wskoczyłam, zeby sie zmęczyc troche. U mnie jest 5.30 własnie. Chciałam z psem sie pobawić ,ale wyobrazcie sobie, ze oczow nawet nie otworzył:crazy:, chłop sie obudził i pyta ktora godzina , to mu mowie, a on odwrocił sie do mnie dooopą i poszedł spać, wiec został mi tylko komputer, ewentualnie pająki... No to wybrałam komputer :-D.

Godz 6.30 ide spać, tzn sprobuje chociaz, bo dzis do lekarza ide i bede wygladac jak kupa

Ostatnia edycja:
hehe :p ja mam co noc pobudki na siku a tak to nawet dobrze spie, juz chyba dochodze do siebie po tym szpitalu. musze sie rozejrzec za jakas kurtka namiotem :D bo juz nie zapinam sie w swoj plaszczyk i skore, a ranki juz chlodne sa

DOTKA no ja tez na sikanie wstaje ze trzy razy w nocy , ale zwykle zaraz zasypiam, a teraz nie mogłam, to wstałam i tyle :crazy:

reklama
hej wam

amalfi wspolczuje zlego spanoia,,,,ja poki moge wstaje po 10....
docia no to kup namiot..hee fajnie to zabrzmialo..

Ja mialam isc od banku,ale nie dam rady,,głowa mnie boli....
A słonko jest u mnie...

Do góry