reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
amalfi Ty masz syna?

Wypiłam koktajl truskawkowy zrobiony przez mojego męża i uciekam spać
laugh.gif

Witam.

A Dotka gdzie dzisiaj? Na urlopie? ;)

agnieszka ten koktajl to raczej powinien Cie pobudzić a nie uspać ;)

A ja wczoraj pokupiłam sobie włóczki. Zaczęłam robić komin, tylko nie wiem czy nie za szeroki będzie :/ I miałam problem, żeby dobrac jakiś wzór... I teraz jednocześnie dziergam szalik i komin. Strasznie nie lubie robić długo jednej rzeczy wiec w połowie zaczynam dodatkowo robic coś innego, tak dla urozmaicenia ;)

Kamea jestem jestem ;) urlop do od sobotki bo na wesele jade i w poniedzialek wolne w pracy biore :) tak wiec od soboty do wtorku mnie nie bedzie, jaki kolor komina wybralas? i jaka gruboscia wloczki dziergasz?

aaa ja dzis 6 miesiac zaczynam jupiiii ;) wskakiwac o 9 na kawke i ciacho

To sobie poszalejesz :) Ja na takie wyjście muszę czekać do kwietnia ;)
Komin będzie w kolorze brudnego różu, tak bym ten kolor określiła a włóczka jest najgrubsza jaką mieli w pasmanterii ;) ;P Myśle, że fajnie bedzie pasował do białego płaszcza. Tylko ciagle zastanawiam się czy nie będzie za szeroki. Najwyżej spróje ;P

Na ciacho wpadłabym z ogromną chęcią... W sobotę planuje upiec chałwe drożdżową z blogu Twojej koleżanki, a w niedziele chce zrobić kurki z piersiami z kurczaka z tego samego blogu ;)

6 miesiąc :) pięknie :)

Kamea o to super Ci sie bedzie robic z takiej grubej, szybko ;) z glowy robisz czy masz jakich schemat?
Mnie tez ta chalka kusi bardzo i tez w niedlugim czasie zrobie :)

Motyw tylko wzięłam z "Diany", tylko nie do konca jestem pewna, czy dobrze będzie wyglądał. Przerobię kilka rzędów i zobacze jaki jest efekt.

Ta chałka jest dla mnie wyzwaniem, bo nigdy w zyciu nie piekłam ciasta drożdżowego! Boję się, że mi nie wyrośnie :/

reklama
Do góry