reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
IMG_4170.jpgIMG_4171.jpgIMG_4173.jpg
Wczoraj skończyłam kocyk, dziś wklejam. Bede pozniej , jak wroce z roboty.

I ja łacze się w bólu wczesnego wstawania. Dzisiaj nastawiłam budzik na 5:15 i przeleżałam do 5:30 ;P

Amalfi ładny kocyk! akurat taki sam wzór wczoraj przegladałam w necie, Powiedz, ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego kocyka? Mnie to z miesiąc schodzi jak nic i zastanawiam się czy tylko mnie tak długo na to schodzi ;P

Zajęło mi to weekend ;-) i gdyby nie fakt, ze lepiłam pierogi w jeden dzien i w ogole gotowałam, to pewnie szybciej bym zrobiła;-)

Czyli tylko ja mam takie żółwie tempo :/ ;P

Dotka codziennie wstaje o 5:30. A ja kprzychodzi weekend i moge już sobie pospać to dłużej niż do 7 nie wyleże. Zresztą lubię sobie wstać w sobotę wcześniej i w ciszy i spokoju napić się sama kawki przed telewizorkiem z szydełkiem w ręku ;) Bo jak juz chłopcy sie obudzą to nie ma co marzyć o spokoju :D

amalfii sliczny kocyk- ja ostatnio tez jeden wydziergalam ale zajelo mi to ze 2 tygodnie:confused2:tak po godzince dziennie:sorry:
Ja juz po przeprowadzce,nadal zalatwiamy wszelkie sprawy papierkowe:szok:masakra ile tego jest. dlugo tez nie mialam neta dlatego z nudow chwycilam za szydelko bo to akurat mozna wszedzie robic czy to na kanapie czy na lezaku w ogrodzie- bo akurat ostatnie 3 tygodnie byly bardzo cieple. moja ukochane koraliki i sznurki jak narazie leza i czekajá az sie dorobie jakiegos biureczka.
no wiec oto kocyczek, poxniej 4 papierowe serducha ktore wykonalam tuz przed wyjazdem dla znajomej bo zamowila. A ostatnia fotka grzybki ktore znalexlismy w miniony weekend a wczoraj ulepilam z nimi pierogi 115sztuk-chyba do swiat juz sie nie chwyce za pierogi po tym wczorajaszym lepieniu.
P1120099_zmniejszacz-pl_537817.jpgP1120101_zmniejszacz-pl_685465.jpgP1120102_zmniejszacz-pl_776306.jpgP1110887_zmniejszacz-pl_424969.jpgP1110901_zmniejszacz-pl_606617.jpgP1120105_zmniejszacz-pl_442580.jpg

KASIULECZKA no te kocyki z kwadratow robi sie dłuzej niestety, potem chowanie nitek doprowadza mnie do szału:wściekła/y:, wiec unikam jak moge . Ale TWoj kocyk jest przecudny i ma tez sporo kolorow w środku, wiec szlag by mnie trafił podczas robienia heheh

reklama
Kasileczka super dziela, kocyk finezja, serudszka piekne, a pierogi z grzybami pewnie pierwsza klasa, szkoda ze pierogow jeszcze nie uwiecznlas na foto ;)

Do góry