reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

hejooo

Ja jutro wolne,,dluuugi weekend mam..hee

amalfi wow,,ale piekna,,,,noo przepiekna...
sliczne ciuszki....naprawde cudo,,az milo paptrzec..

ja dzisiaj pozytywnie nakrecona zaskoczona,,na uroczystosci z okajzi den,bo ja belfer,,dostalkam nagrode dyrektora za prace zd ziecmi,,jestem szczesliwa...

reklama
Atyde dzieki,,no jakis postep,,bo przeciez mam umowe do 31 pazdziernika,,a skoro dostalam nagrode to przedluza i chyba chca mnie na stale,,bo rzadko ktos dostaje,,to musi byc juz dobry belfer skoro nagroda...:-)

Koralikowa no to gratulacje !!!
Atyde chce zrobic takie zawieszki mikolajowe, ale jednak nie bede tego krochmalic bo nie sa one wielkie i same trzymaja fason :)
Amalfi jakie pieluchy masz tetrowe, flanelowe? kupowalas juz jakies te zwykle - jak tak to jakiej firmy?

a mnie jutro glukoza czeka
kocyk sie dalej robi i chyba w weekend ten tez sie nie skonczy :D

hejaa

docia dzieki..
a glukoza blee,ja tego nie cierpialam,bo ja z reguly nie slodze,wiec dla mnie masakra..glukoze popijalam chyba z 5 szkl wody...
pochwal sie tymi zawieszkami:)

jak zrobie to pokaze :)
a tu dla smiechu czapka prosiaczek!

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 44
DOTKA tetrowe mam narazie, kupiłam razem z poduchą pod brzuch i kocykiem i śpiworkiem do wózka, bo my w zimie rodzimy jednak, a flanelowe ma mi przysłąć ktoś z PL w drodze rewanżu;-), tylko sie doczekać nie moge heheheh. A Spiworka jeszcze nie mam, bo czekałam na potwierdzenie płci, bede miala we wtorek chyba.

Dorobiłam czapke
DOTKA czy kwiatek jest wystarczający ?:-D Bo moge jeszcze pare dorobić hihi
Zobacz załącznik 506775

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry