• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Vixpo

Ania199

Fanka BB :)
Witam ;)
Dziewczyny biorę tabletki vixpo od roku. W tamtym miesiącu gdzie powinnam dostać krwawienia na przerwie 4 dniowej nie dostałam zrobiłam test ale negatywny.
W tym miesiącu to samo.
Czy któraś tez tak miala ?
Lekarza mam ale dopiero na październik
Co to może oznaczac
Dziekuje
Pozdrawiam

reklama
@Ania199 Ja biorę nieco krócej - ale zdarzyło już mi się, że dostałam krwawienia dopiero przy 2 czy 3 tabletce kolejnego opakowania. Z tego co pamiętam - to w ulotce jest napisane, że brak krwawienia może się zdarzyć, jednakże jeśli nie ma go 2x z rzędu, to należy skonsultować to z ginekologiem.

@Ania199 Ja biorę nieco krócej - ale zdarzyło już mi się, że dostałam krwawienia dopiero przy 2 czy 3 tabletce kolejnego opakowania. Z tego co pamiętam - to w ulotce jest napisane, że brak krwawienia może się zdarzyć, jednakże jeśli nie ma go 2x z rzędu, to należy skonsultować to z ginekologiem.
No ja wcześniej tez mialam ze przy 3 lub 4 tabletce dostawałam A teraz od dwóch miesięcy wogle nie dostałam. A do ginekologa mam dopiero na październik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry