reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja to mam tak, że jak mam już bardzo zaległą rzecz do zrobienia, to odciągam faktycznie w czasie , gram na zwłokę - np. Porzadki w szufladzie z dokumentami już 4 miechy temu miałam uporządkować, temat przeciągnięty- czeka na realizację🤷‍♀️
a to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?🥹 myślałam, że można upychać nogą i tylko jak się czegoś szuka to trzeba wtedy wszystko wywalić a potem znowu upchać 🤣

@LadyCaro jak tam Carlos w te upały w PL ? Pytam , bo kocham koty , a mój stan umysłu w załączniku

Załączniki

• FB_IMG_1687615363626.jpg
    FB_IMG_1687615363626.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 71
a to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?🥹 myślałam, że można upychać nogą i tylko jak się czegoś szuka to trzeba wtedy wszystko wywalić a potem znowu upchać 🤣
Tak, dokładnie tak robiłam do tej pory xD tyljo nie m już miejsca mimo wkładania bez kopert ( te niszcze w niszczarce) xD 🤣

U mnie to są rzeczy na później, z upychanie nogą już nie wchodzi w gre, bo żeby zamknăć, trzeba nogą dopchnąć😂😂

muszę sobie poprzypominać wszystkie triki, bo od poniedziałku wracam do regularnych ćwiczeń i trzymania michy xd
No ja mam podejście, że micha nie musi być czysta :D wyznaje zasadę 80/20 :D chociaż w weekend to jest bardziej 20/80 i to jest mój podstawowy problem :D
@LadyCaro jak tam Carlos w te upały w PL ? Pytam , bo kocham koty , a mój stan umysłu w załączniku
wiesz co, oprócz tego, że dużo mniej je i więcej pije to chyba jest okej. U nas w domu też nie jest bardzo gorąco w domu na szczęście. A on nie wychodzi poza dom. Ale normalnie się bawi, biega. Chociaż chyba więcej śpi.

No ja mam podejście, że micha nie musi być czysta :D wyznaje zasadę 80/20 :D chociaż w weekend to jest bardziej 20/80 i to jest mój podstawowy problem :D

wiesz co, oprócz tego, że dużo mniej je i więcej pije to chyba jest okej. U nas w domu też nie jest bardzo gorąco w domu na szczęście. A on nie wychodzi poza dom. Ale normalnie się bawi, biega. Chociaż chyba więcej śpi.
Moja mama w pl też mi mówiła o naszej kotce (dostała ją ode mnie na urodziny jak wyjezdzalam z kraju 10 lat temu) , że mało je , to jej powiedziałam, żeby się nie martwiła tak bardzo bo jak gorąco to może tak być, już też starsza jest i mało wychodzi, a jak już to kładzie się na grządki.

reklama
Do góry