Tralalala25
Fanka BB :)
muszę sobie poprzypominać wszystkie triki, bo od poniedziałku wracam do regularnych ćwiczeń i trzymania michy xdo tak, to też pomaga![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
muszę sobie poprzypominać wszystkie triki, bo od poniedziałku wracam do regularnych ćwiczeń i trzymania michy xdo tak, to też pomaga![]()
i to jest dobry planJa jak dostane teraz @ to dzwonie do kliniki umowic sobie drożność i konsultacje niepłodnościową. Mam cichą nadzieje, że zgra mi sie to z cyklem i pobytem w Pl oby nic sie nie poprzesuwało![]()
a to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?Ja to mam tak, że jak mam już bardzo zaległą rzecz do zrobienia, to odciągam faktycznie w czasie , gram na zwłokę - np. Porzadki w szufladzie z dokumentami już 4 miechy temu miałam uporządkować, temat przeciągnięty- czeka na realizację![]()
No ja to jak do grudnia nic sie nie wykoci to zaczynamy wdrażać plan in vitro.i to jest dobry planja też czekam na okres, robię powtórkę hormonów i ciśniemy do kliniki
![]()
Tak, dokładnie tak robiłam do tej pory xD tyljo nie m już miejsca mimo wkładania bez kopert ( te niszcze w niszczarce) xDa to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?myślałam, że można upychać nogą i tylko jak się czegoś szuka to trzeba wtedy wszystko wywalić a potem znowu upchać
![]()
U mnie to są rzeczy na później, z upychanie nogą już nie wchodzi w gre, bo żeby zamknăć, trzeba nogą dopchnąća to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?myślałam, że można upychać nogą i tylko jak się czegoś szuka to trzeba wtedy wszystko wywalić a potem znowu upchać
![]()
No ja mam podejście, że micha nie musi być czystamuszę sobie poprzypominać wszystkie triki, bo od poniedziałku wracam do regularnych ćwiczeń i trzymania michy xd
wiesz co, oprócz tego, że dużo mniej je i więcej pije to chyba jest okej. U nas w domu też nie jest bardzo gorąco w domu na szczęście. A on nie wychodzi poza dom. Ale normalnie się bawi, biega. Chociaż chyba więcej śpi.@LadyCaro jak tam Carlos w te upały w PL ? Pytam , bo kocham koty , a mój stan umysłu w załączniku
Moja mama w pl też mi mówiła o naszej kotce (dostała ją ode mnie na urodziny jak wyjezdzalam z kraju 10 lat temu) , że mało je , to jej powiedziałam, żeby się nie martwiła tak bardzo bo jak gorąco to może tak być, już też starsza jest i mało wychodzi, a jak już to kładzie się na grządki.No ja mam podejście, że micha nie musi być czystawyznaje zasadę 80/20
chociaż w weekend to jest bardziej 20/80 i to jest mój podstawowy problem
wiesz co, oprócz tego, że dużo mniej je i więcej pije to chyba jest okej. U nas w domu też nie jest bardzo gorąco w domu na szczęście. A on nie wychodzi poza dom. Ale normalnie się bawi, biega. Chociaż chyba więcej śpi.
A do inseminacji nie chcecie podchodzic ?No ja to jak do grudnia nic sie nie wykoci to zaczynamy wdrażać plan in vitro.