reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Juz doczytalam:) ja jeszcze nie sikam, wykres na wyzszych wartosciach o 0,2, bolą cyce od dołu, wczoraj chwilami jak na @ poza tym cisza.:)

Załączniki

• IMG_9254.png
    IMG_9254.png
    52,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
ja w poprzednim cyklu szybko zaczęłam czuć, że zaskoczyło i czułam się, krótko mówiąc, inaczej niż teraz :D no u Ciebie to faktycznie mogą być dobre znaki :D to co, za dwa dni dwie krechy ? 😃🤞🏻🤞🏻
Innej opcji nie ma, jutro musi byc skok i lichy cień cienia, pojutrze słaba kreska a z kazdym dniem mocniejsza.

Ostatnia edycja:
Nie za szybko skreślasz ten cykl, jeśli zapisałaś się 8.07 na testowanie to jeszcze 5 dni do terminu @. 5 dni to sporo... ja zastanawiam się czy z wpisaniem wyniku nie przeskoczyć na 9.07 czyli planowo @ mimo tego, że testuje od wczoraj 🤔 żeby nie było wątpliwości co do wyniku... u mnie dziś na vitam - fabryczna, a na tamtym wczorajszym po wyschnięciu normalnie różowa bladziutka kreseczka. Niestety ja już się nauczyłam sprawdzać dwoma testami poranne siki...bo zdarza się jakiś egz fałszywy. Moja temperatura spadła 0,1 na implantacje oczywiście 🤣😅 innej opcji nie ma
Też kiedyś robiłam vitam to u mnie nawet fabrycznej nie było. Może jednak leć po te facelle 🤔🙈

Dzień dobry Dziewczyny w ten piękny lipcowy poranek! 😃 mam nadzieję, że dziś u każdej z Was świeci słonko 🌞
Jeżeli jeszcze ktoś nie został wpisany na listę - proszę o przypominajkę, mogło się zdarzyć w weeknd, że coś przegapiłam 😑

@Panda91 jak dziś nastrój? Mam nadzieję, że będzie lepiej niż wczoraj🫶🏻

Dzień dobry Dziewczyny w ten piękny lipcowy poranek! 😃 mam nadzieję, że dziś u każdej z Was świeci słonko 🌞
Jeżeli jeszcze ktoś nie został wpisany na listę - proszę o przypominajkę, mogło się zdarzyć w weeknd, że coś przegapiłam 😑

Dzień doberek. U mnie słoneczko ale okropnie mi sie nie chciało wstawać...
Chyba z ławeczki Justyna nie jest przypadkiem na mamusiach? 😅

osz kurna, ja w swoim poscie oznaczylam LadyCaro, zeby mi wpisala negatyw, a to juz inny miesiac i inna prowadzaca xDD matko, do utylizacji juz jestem xdd przepraszam @Kejcik!

reklama
Do góry