Avy
Fanka BB :)
No to spoko, może być sierpieńNie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to spoko, może być sierpieńNie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach![]()
Mi nie przeszkadza, przecież dalej to są starania i wcale nie powiedziane, że lżejsze.Ja chętnie sie dowiem o odczuciach o in vitro tutaj, ale niech inne dziewczyny się wypowiedzą![]()
Wrzesień 1 połowa u mnie odpada, bo mamy rocznicę ślubu i urlop. Ale koniec sierpnia jak najbardziej.@AScarlett kiedy ta Energylandia? Może wrzesień? Dzieciory wrócą do szkół i będzie może większy spokój. Do tego Brownie zdąży się zregenerować po szpitalu. Co myślisz?
O to to!Nie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach![]()
Życzę Ci, żeby afirmacja była skutecznaWrzesień 1 połowa u mnie odpada, bo mamy rocznicę ślubu i urlop. Ale koniec sierpnia jak najbardziej.
Najlepiej w tygodniu, bo w weekendy to tłumy są Oli min 45 min stania w kolejkach. Mysmy jak raz byli to właśnie we wrześniu, w tygodniu - pogoda była średnia, na wodne na zimno, ale na rollercostery super. I wszystko z marszu, bez stania.
Chociaż wg mojej strategii #afirmacja to ja dołączę na obiad po
O to to!
Wiesz, że ostatnio sobie o Tobie myślałam? I tak mnie naszła myśl, że jesteś w żałobie po utracie wizji naturalnego zajscia w ciążę.ja właśnie też nie bardzo, trochę się zdziwiłam jak Anezka zapytała
Przecież nie jestem gorszą staraczką przez to, że muszę podejść do ivf![]()
Bo to zawsze tak jest, zakazany owoc smakuje najlepiejJedzie już za godzinę, o dzieki losie. Myślałam, że do salonu pójdę spać
Gratulacje !! Trzymam mocno kciuki za piękny przyrost. Kopniak ma szczęście i idź i nie wracaj
![]()
Tego samego dnia był 8/9 dni poa co z tym Twoim progiem?