reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

nie wiem czy da się to opisać słowami 😂 ta Caroline dla mnie to jakaś masakra, chociaż może mało o niej wiem😜 bo w zasadzie to tyle, że mieszka w USA, utrzymuje ją jakiś dziadek, który oczekuje, ze ona sobie „doszyje fiutka?” I zakłada na siebie mega drogie szmaty😆 tyle o niej wiem. Natomiast Nosowska zrobiła reklamę ALPRO tak jakby wczuwając sie właśnie w rolę słodkiej próżnej idiotki z USA, sama reklama zabawna. Reszta potoczyła się już sama mam wrażenie- Caroline się oburza , internet podzielony 😆
musze zobaczyć w takim razie ale moja pierwsza myśl była taka że super dziwne że Nosowska się tapla w takich blond-sztucznym błotku :oops:😅

reklama
Kochane (wiem, ze niektóre z Was nie lubią jak się tak ktoś do Was zwraca😜), muszę podbić witaminę D3 bo mam 37 a babeczka kazała do 50 dobić. Jaki specyfik polecacie w tym celu? Ona mówiła o vigantoletten czy czymś takim😅
Przyjmuję lek ibuvit 2000j, w 19 dni podskoczył mi poziom z 21 na 31,5 😬

No i kicanie zaliczone :D Najgorzej było zacząć ;)
Mielonka też ogarnięta (tzn. sama się już robi) :D
@Kejcik a Ty zrealizowałaś któryś z przepisów, które Ci podrzucałam? Która to jeszcze chciała przepis i nie zrobiła? Gadać :D Poprawić się :D

W ogóle z tym naszym pisaniem ostatnio lipa straszna:
1689094356652.png

Niby norma wyrobiona, ale nie wygląda to optymistycznie...

No i kicanie zaliczone :D Najgorzej było zacząć ;)
Mielonka też ogarnięta (tzn. sama się już robi) :D
@Kejcik a Ty zrealizowałaś któryś z przepisów, które Ci podrzucałam? Która to jeszcze chciała przepis i nie zrobiła? Gadać :D Poprawić się :D
Ja robiłam któryś chlebek i wyszedł fajny, ale jednak nie chce mi sie tak często go robić 🤣

reklama
A badałaś może ostatnio poziom witaminy d3? Może spadła i dlatego taka różnica w amh? Ja w maju miałam wit d 21 i amh 1,03, teraz non stop przyjmuję ibuvit i jak się rozpocznie nowy cykl idę powtórzyć to badanie 😘
badałam, ale mam cały czas tak samo niski poziom, nic się nie zmieniło 😂

Do góry