Witajcie dziewczyny!!! Dziekuje za cieple przywitanie. Postaram sie tez czesciej pisac. Na razie mialam odpoczynek, wybralam sie na weekend, aby odpoczac i robic fasolke

. Niestety u mnie nie jest to takie latwe, bo mam nieregularne cykle, ale postanowilismy robic wpadki kontrolowane

. Ostatnio stwierdzilam, ze moj facet coraz bardziej chce, miec dzidzie - jego slowa - "idziemy robic dzidziusia?". Tak naprawde podnosi mnie to na duchu, bo zle by bylo gdybym to tylko ja chciala, a on nie-ale ciesze sie ze jest jak jest.
Nadiaw79 - wiec, co to znaczy mysle tylko o nauce, ja tak naprawde to troche sobie w zyciu zamieszalam. Studium, potem studia, pozniej stwierdzilam ze to nie jest to, co chce robic, wiec przerwalam. Tak jak Ty mam 26 latek, teraz jestem znowu studentka dzienna hihi, ale przeraza mnie to, ze jak je skoncze to bede miala 30 - a gdzie czas na dzidzie? Choc czas na fasolke sie znajdzie :laugh:, a ja wierze ze nawet jak bym miala dziecko to sobie poradze, bo fasolka doda mi skrzydel.