Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 34 tyg. 1690g. Urodzony w 35 tyg. ze stwierdzoną hipotrofią.Cześć dziewczyny ile waży / warzyła wasza pociecha w 33 tygodniu ciazy ???
U mnie w 33 tyg ponad 2 kgja mialam wizyte w 34 tc to 1623g
Rozumiem, ze „maluszek”U mnie w 33 tyg ponad 2 kg
To u mnie mala w 33 tygodniu ponad 2 kg . Nie za duzo ? Lekarz mowil ze jest okeyja mialam wizyte w 34 tc to 1623g
Nie urodzilam jeszcze 33 tydzien aktualnieRozumiem, ze „maluszek”
sie jeszcze nie urodzil?
Ja jestem teraz w 3 ciazy,syn 1623g ( drugie dziecko) urodzil
sie z waga 3880g
skoro lekarz mówił, ze jest okay, to jest okay.. zapewne poprostu maluch urodzi się z waga 3.5 kg lub więcejTo u mnie mala w 33 tygodniu ponad 2 kg . Nie za duzo ? Lekarz mowil ze jest okey
U mnie w 32+5 było 2,2 chyba dokładnie. I szykujemy się na duże dzieckoNie urodzilam jeszcze 33 tydzien aktualnie
Wlasnie nie mam bo mieszkam w uk a nie w polsceskoro lekarz mówił, ze jest okay, to jest okay.. zapewne poprostu maluch urodzi się z waga 3.5 kg lub więceju mnie na ostatniej wizycie syn 32 tc+4 dni mial 1800 i mowila, ze jest „normalny”, ani za duży ani za mały, choć widełkami odpowiada dziecku o tydzień młodszemu. Wagę mamy do obserwacji.
Na wydruku usg jeśli masz wydruk z tabela gdzie są pomiary widać jakiemu wiekowo odpowiada waga maluszka.