reklama

Waga maluszka

To u mnie mala w 33 tygodniu ponad 2 kg . Nie za duzo ? Lekarz mowil ze jest okey
Niestety nie konczylam
medycyny, wiec nie bede dobrym źródlem wiedzy, ale mysle ze dziecko do „okruszkow” nalezec nie bedzie. Nie mniej jednak, gdyby bylo zle i sytuacja by zagrazala dziecku badz Tobie to na pewno lekarz by o tym wspomnial, takze głowa do gory🙂

reklama
Niestety nie konczylam
medycyny, wiec nie bede dobrym źródlem wiedzy, ale mysle ze dziecko do „okruszkow” nalezec nie bedzie. Nie mniej jednak, gdyby bylo zle i sytuacja by zagrazala dziecku badz Tobie to na pewno lekarz by o tym wspomnial, takze głowa do gory🙂
spojrzałam na usg z pierwszej ciazy i córka w okolicy trgo tygodnia miała podobna wagę i urodziła zie 3500, choć na usg waga pokazywała 3800. Trzeba tez pamiętać, ze jest coś takiego jak blad szacunkowy :)

Cały wieczor o tym myslalam
i mi sie cos nie zgadzalo z ta waga, chyba to ciaza mi mozg przycmila😂 pomylilam rubryczki. moj mlody wazyl ponad 2,5kg a nawet blizej 3kg w 34 tc. Przepraszam za ciazowe zacmienie.

I jak Pamela26 jak dziecko rosnie? a moze juz urodzilas?
Jeszcze nie wyszla . Wczoraj mialam kolejne usg mala nie ruszala sie jak wczesniej ,nie jadlam slodkiego przed 😂 i na spokojnie pomierzyli to ma niecale 4 kg tak ze za 2 tyg jeszcze mam kolejne usg juz po terminie i jak bedzie miala 5 kg wrazie wu to cesarka a jak nie to naturalnie ale ja wole chyba cesarke teraz jak nastraszyli bo sie boje o malutka zeby jej sie nic nie stalo przy porodzie tym bardziej ze to pierwszy 😱

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry