reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

malgos 58 kg to waga do ktorej obecnie daze:-D Mam juz wage poczatkowa 59,5 kg, czyli zostalo jeszcze 1,5 kg. Mam nadzieje, ze do swiat zrzuce i ze przez tabsy nie przytyje;-)

reklama
Ja po porodzie ważyłam 55 kg a po dwóch tygodniach od porodu 53 i tak jest do teraz co oznacza 9 kg mniej niż przed ciążą ale ja chudłam przez całą ciążę. Mam nadzieję że moje hormony nie zaczną teraz świrować w drugą stronę bo u mnie wszystko jest postawione na głowie. A Szymuś teraz waży ok 6 kg:) i przybiera na cycu ponad normę:)

u mnie poszło kilo w dół czyli waże 81 kg:no:- jeszcze 6 do wagi sprzed ciąży i 10 dodatkowo ( marzenia):cool2::cool2::cool2:
Ja mam 85kg:angry: ,do wagi z przed ciazy jeszcze 14kg, a mam pozostalosc po poprzedniej jeszcze 6kg. Wiecw sumie z 20 kg do zrzucenia.:no::wściekła/y:

No ale jak to mowi moj maz kobiety dzielimy na 2 grupy: szczuple i te co im wszystko smakuje :). Ja jestem w tej 2 grupie:crazy:.

hehe a ja myślałam że tylko ja zatrzymalam się powyżej 70... obecnie 76 kg czyli tyle nim zaszłam w ciąże ale po przytyciu po odstawieniu tabletek do wagi prawidłowej zostało mi 10kg i nic się nie rusza... ale od porodu już 15 znikło ale jakoś tego nie widzę. Mo0ja kruszynka też rośnie jak na drożdzach dziś po wizycie 4880 a przy wypisie 3210 więc idzie jej to :)

reklama
Kasik - u nas w bodziaku:)ale bez pieluchy - bo jak pelna to ciezka:)

Filip wczoraj - 5060, Mama - lepiej nie mowic, wciaz 8 kg do wyjsciowej, a ta po rzuceniu palenia tez byla o jakies 5 kg do przodu, wiec jest co robic...a waga na poczatku leciala na leb, na szyje;) a teraz juz powolutku..ok. 1 kg tygodniowo!tym sposobem, sprawdzilam wczoraj, ze do swiat zostalo 8 tyg:)

Do góry