Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane, w 38 tc waga maluszka według Usg 2.600. Lekarz mówi ze to może być mało i nie wiadomo czy jeszcze przytyje. Jak u Was było z wagą i czy wszystko było w porządku?
Urodzona 40+1 ważyła 2610 i 46 cm długa.
Wpisana hipotrofia. Obecnie ma sie bardzo dobrze. Po porodzie i obecnie nie ma żadnych problemów. Zdrowa wesoła malutka dziewczynka
Moja córeczka urodziła się z wagą 2645g w 39 tc. W ciąży była stwierdzona hipotrofia a po porodzie się to potwierdziło i ma córka wpisane na wypisie niska masa urodzeniowa. Wszystko jest ok, teraz ma 7 miesięcy i wszystkie pomiary i waga na 90 centylu
2730 i też ok, ma 9 m-cy i zaczyna chodzić a bardzo się stresowałam, bo mnie straszył jeszcze na dwa dni przed porodem, że bardzo mały brzuszek i takie tam.A tu silny chłop
Urodzona 40+1 ważyła 2610 i 46 cm długa.
Wpisana hipotrofia. Obecnie ma sie bardzo dobrze. Po porodzie i obecnie nie ma żadnych problemów. Zdrowa wesoła malutka dziewczynka