reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciązy

reklama
widzę, że żadna z Was nie dochodzi do 30 kilo, także jest dobrze :-)

u mnie narazie od początku 8 na plusie, chciałabym nie przekroczyć 12 :-)

Przeraża mnie ten temat, u mnie +12. Stuknęło magiczne 80. Mam nadzieję, że już więcej niż 2-3 kg nie przytyję, bo będę wyglądała jak mały słoń... Na chwilę obecną, mam 20kg do stracenia po porodzie, chyba do zrobienia...

U mnie + 12kg, waga pokazuje 70kg, mam nadzieję że jeszcze 2-3kg i stop :-) Moja mama urodziła 3 dzieciaków, za każdym razem tyła około 14kg, nadal jest drobną kobietką, zmniejsza sobie rzeczy które dostaje po mnie a ja też nie jestem szczególnie dużą kobietką. Będzie dobrze! Moje koleżanki tyły po 25kg i wracały do wagi.
Mimo wszystko też nie lubię tego wątku...

Ja też nie przepadam za tym wątkiem, ale zawsze muszę sprawdzić wasze wpisy ;) oczywiście najważniejsze, by dziecko było zdrowe - ale tego, to już chyba nie trzeba pisać, bo to oczywiste :)
u mnie 12,5 kg na plusie. Tyję systematycznie ok. 1,5 kg na miesiąc (czasem do 2kg dochodzi). Ciekawe, ile jeszcze dojdzie przez te 7 tygodni... waga obecnie pokazuje 67,5 kg. Będzie dobrze dziewczyny, na porodówce zostawimy minimum 10kg, a resztę karmiąc i zajmując się naszymi szkrabami ;)

reklama
Do góry