borykam się z brakiem apetytu u OLIWII .od urodzenia..............lubi..mleko poza tym je bardzo mało ..waga 12,300 wzrost 92 cm Jakie maci espostrzezenia u swoich dzieciaków.....cio radzicie ..morfologia ook....moze jakis cudo srodek na apetyt??
reklama
anitka mój kacperek z reguły też jest niejadkiem i chociaż czasem serce mi pękało to podobnie jak u ciebie wyniki ma super więc lekarka nie kazał się martwić. A robiłaś badanie kału też?
Na apetyt to dawaliśmy Bioaron C. Apetizer i pomagały na troszkę
a teraz dajemy tran a poza tym mały poszedł do przedszkola i razem z dziećmi zaczął jeść więcej
Na apetyt to dawaliśmy Bioaron C. Apetizer i pomagały na troszkę
a teraz dajemy tran a poza tym mały poszedł do przedszkola i razem z dziećmi zaczął jeść więcej
margot
Mamma Mia!
Mała Moni, to jak na niejadka to masz w domu małego olbrzyma! Super wzrost i dobra waga, pozazdrościć. Mój ma apetyt znakomity, a mierzy zaledwie 97 przy jakichś 14 kg wagi.
Anitka jak na dziewczynkę to Twoja córka ma zupełnie normalną w tym wieku wagę i wzrost, więc najlepsze co można zrobić, to się tak nie przejmować.
Anitka jak na dziewczynkę to Twoja córka ma zupełnie normalną w tym wieku wagę i wzrost, więc najlepsze co można zrobić, to się tak nie przejmować.
Podziel się: