reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
Dziękuję, że pytasz ! :)
Jedna kostka opuchnięta ale myślę ze dwa dni i zejdzie . A jak u Ciebie ?

A smarujesz czymś albo okładasz?
Dziękuję, u mnie ok, tylko czas tak mi szybko biegnie, że czasem mam ochotę wrzeszczeć, żeby ktoś go zatrzymał o_O Wybieram się w przyszłym tygodniu do ginki cytologię zrobić bo już ze 2 lata nie miałam 🤦‍♀️

Miło, że pytasz ❤ Ja już 3.5 msca po zabiegu, homocysteina zbijania (w sobotę będę badać), próbujemy. Owulacja potwierdzona u gina wiec zobaczymy co dalej 😉💪

Oooo, to gorący moment teraz u Was :) Z sypialni aż żar bucha na pewno 👩‍❤️‍👨 Dobrze, dobrze, trzymamy kciuki ✊✊ i kibicujemy 😻

1 dc [emoji2958]

Chciałoby się rzec: cholerna @ !! :growl:
Czekamy zatem spokojnie na Twoją owulację za kilkanaście dni ;)

A smarujesz czymś albo okładasz?
Dziękuję, u mnie ok, tylko czas tak mi szybko biegnie, że czasem mam ochotę wrzeszczeć, żeby ktoś go zatrzymał o_O Wybieram się w przyszłym tygodniu do ginki cytologię zrobić bo już ze 2 lata nie miałam 🤦‍♀️

Oooo, to gorący moment teraz u Was :) Z sypialni aż żar bucha na pewno 👩‍❤️‍👨 Dobrze, dobrze, trzymamy kciuki ✊✊ i kibicujemy 😻

Chciałoby się rzec: cholerna @ !! :growl:
Czekamy zatem spokojnie na Twoją owulację za kilkanaście dni ;)

Okładalam kompresem dwa razy.
Dzisiaj jest znacznie lepiej. Mniej i szybciej kuśtykam :D
Czas zatrzymać albo szkoda, że nie da się rozciągnąć jak guma 😁

Co tam u Was dziewczyny? Taka cisza na forum...
Byliśmy dzisiaj na wizycie kontrolnej, Mały jest 100% facetem 😱
I w dodatku grubaskiem ❤️ 840 gram w 24+2tc
A tak to narazie wszystko w porządku... Trochę nudno, bo pogoda się zepsuła, przymusowe siedzenie w domu, pada... Ale za to odkryłam u siebie super moc! Kładąc się spać, zamykam oczy i dosłownie tracę przytomność :D Budzę sie dopiero rano. No chyba, ze Mały w nocy postanowi urządzić maraton podskoków, obrotów i innych tylko jemu znanych wygibasów 🤷🏻‍♀️
A co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Jak Fasolka się miewa? 😍

Byliśmy dzisiaj na wizycie kontrolnej, Mały jest 100% facetem 😱
I w dodatku grubaskiem ❤ 840 gram w 24+2tc
A tak to narazie wszystko w porządku... Trochę nudno, bo pogoda się zepsuła, przymusowe siedzenie w domu, pada... Ale za to odkryłam u siebie super moc! Kładąc się spać, zamykam oczy i dosłownie tracę przytomność :D Budzę sie dopiero rano. No chyba, ze Mały w nocy postanowi urządzić maraton podskoków, obrotów i innych tylko jemu znanych wygibasów 🤷🏻‍♀️
A co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Jak Fasolka się miewa? 😍
No to będzie super facet 💪. Przynajmniej pokazuje, że jest, aby mama się nie nudziła 😍😜🤣.
U mnie ok, czuję się całkiem dobrze, mdłości trochę odpuściły. Ja dopiero za 3 tygodnie USG, a wcześniej muszę zrobić test obciążenia glukozą 😳, aż mi niedobrze na samą myśl. A Ty już robiłaś?

reklama
No to będzie super facet 💪. Przynajmniej pokazuje, że jest, aby mama się nie nudziła 😍😜🤣.
U mnie ok, czuję się całkiem dobrze, mdłości trochę odpuściły. Ja dopiero za 3 tygodnie USG, a wcześniej muszę zrobić test obciążenia glukozą 😳, aż mi niedobrze na samą myśl. A Ty już robiłaś?
Miałam zrobić wczoraj, ale obudziłam się za późno.... Zrobię w przyszłym tygodniu. Umówiłam się z ginem, ze wyśle mmsem wynik do interpretacji.
A jak na zwolnieniu? :)

Do góry