reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
oj to się troszkę skomplikowało, przywieźć by Was mógł pewnie, tylko na powrót musielibyście coś załatwić
ja zaczynam się zastanawiać czy nie zapłacić komuś znajomemu żeby nas zawiózł, bo ostatnio jechałam kolejką do rodziców 45 minut a ta wrezszczała jak opętana, nigdy mi takich cyrków nie robiła, chciała wysiadać z pociągu i się darła, normalnie taki obciach że hej
tylko czy znajde kogoś na te wolne dni to nie wiem
ja zaczynam się zastanawiać czy nie zapłacić komuś znajomemu żeby nas zawiózł, bo ostatnio jechałam kolejką do rodziców 45 minut a ta wrezszczała jak opętana, nigdy mi takich cyrków nie robiła, chciała wysiadać z pociągu i się darła, normalnie taki obciach że hej

tylko czy znajde kogoś na te wolne dni to nie wiem
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Mirabelko mój sie już pytał czy kogos z Trójmiasta bierzemy, ale niestety mamy tylko 2 miejsca, a wy o ile pamietam 3 potrzebujecie :-(
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Martynka tak 3
szkoda, chętnie bym połaczyła z Wami podróż i towarzysko i finansowo 
szkoda, chętnie bym połaczyła z Wami podróż i towarzysko i finansowo 
Dziewcznki to co zostalo 28 dni do naszego zlotu
Mam nadzieje ze zadna juz sie nie wykruszy, a te co nie zagladaja na BB prosimy o "odchaczenie" sie zebysmy wiedzialy ze pamietacie;-)
Ja to chyba jak Kaka bede musiala wybrac sie na zakupy, bo ona to sie obkupila w jakies super kreacje 

Mam nadzieje ze zadna juz sie nie wykruszy, a te co nie zagladaja na BB prosimy o "odchaczenie" sie zebysmy wiedzialy ze pamietacie;-)
Ja to chyba jak Kaka bede musiala wybrac sie na zakupy, bo ona to sie obkupila w jakies super kreacje 

reklama
Podziel się: