reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
oj to się troszkę skomplikowało, przywieźć by Was mógł pewnie, tylko na powrót musielibyście coś załatwić

ja zaczynam się zastanawiać czy nie zapłacić komuś znajomemu żeby nas zawiózł, bo ostatnio jechałam kolejką do rodziców 45 minut a ta wrezszczała jak opętana, nigdy mi takich cyrków nie robiła, chciała wysiadać z pociągu i się darła, normalnie taki obciach że hej :zawstydzona/y:
tylko czy znajde kogoś na te wolne dni to nie wiem

Mirabelko mój sie już pytał czy kogos z Trójmiasta bierzemy, ale niestety mamy tylko 2 miejsca, a wy o ile pamietam 3 potrzebujecie :-(

No więc M czeka na info kiedy musi być juz w Meksyku na miejscu wtedy będziemy kombinować co zrobić.
Ale być będe tylko nie wiadomo na jak długo????????

Ostatnia edycja:
Dziewcznki to co zostalo 28 dni do naszego zlotu:tak:

Mam nadzieje ze zadna juz sie nie wykruszy, a te co nie zagladaja na BB prosimy o "odchaczenie" sie zebysmy wiedzialy ze pamietacie;-):-pJa to chyba jak Kaka bede musiala wybrac sie na zakupy, bo ona to sie obkupila w jakies super kreacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry