reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hej dziewczyny! Ja dziś po wizycie. Ktg dobre. Szyjki nie mam, rozwarcie na palec, pani doktor popukała małą Alę po główce. Także robi się interesująco. Termin z usg pierwszego na 25 a z miesiączki na 30

reklama
Hej dziewczyny! Jak czujecie ruchy maleństw? Ja dziś jakoś dziwnie tylko w dole brzucha...hm...i tak się zastanawiam czy to normalne?
Moja rusza się. Dostałam w żebra parę kopniaków. :blink:
Wiadome że jest dzieciom coraz ciaśniej. Mąż z pracy dzwonił pytał czy się rusza. Ciągle się pyta szkoda mi jego już chciałby żeby wszystko się wyjaśniło. Ale on to on a co ja mam powiedzieć. Czeka nas mega wysiłek.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Ja dziś po wizycie. Ktg dobre. Szyjki nie mam, rozwarcie na palec, pani doktor popukała małą Alę po główce. Także robi się interesująco. Termin z usg pierwszego na 25 a z miesiączki na 30
Ja też tak mam.lekarz przy ostatnim badaniu w srodę powiedział że gdyby mocniej pchnął to przebil by pęcherz i by się zaczęło a tu dalej nic.szyjka skrócona i gotowa do porodu, brzuch mam już cały czas twardy aż boli i cisza.mały stwierdził że nie wychodzi i tyle.dziś mu powiedziałam że nie chce to nie.niech czeka na swoj termin bo teraz ja mam focha :p

To dobrze adriana123,że wszystko ok! Ja wyczyściłam dwa okna,jeszcze zostały 3! Brzuch coś mocniej zaczyna boleć! Ale ja te 3 okna dziś też przelecę! Jeszcze pranko do rozwieszenia!

A ja dzwoniłam na ktg ale nie mogłam się dodzwonić jutro dzwonię od rana. Jak nie to na izbę pojadę.
Moja dzisiaj kopie i brzuch napięty.
Ja już nigdzie się nie ruszam z domu.

reklama
Jakiegoś doła łapię.
Mój przyszedł po 3 z pracy i mówiłam mu że obiad ma sobie podgrzać bo ja nie mam siły. I co jest prawie 20 a ten siedzi w telefonie. Pewnie bo najlepiej jakbym ja to zrobiła. Miał być ze mną przy porodzie a teraz coś już kręci. A bo to koledzy nie byli i on też nie musi. A co mnie koledzy obchodzą. Wrr miał mi poodkyrzac i lipa z tego co on zobaczy o 20 tej. Ocho idzie burza i mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry