Kawoszka81
Fanka BB :)
Racja zdjęcie nie wskoczyło.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w poniedziałek też ważył 5100My już w domu. Biedactwo popłakała się. Ale jak tylko włożyłam ją do wózka to zasnęła. Pochodziłam z nią po mieście. Zrobiłam małe zakupy. Poszłam do siebie do firmy a ona dalej śpi. Muszę wodę na mleko naszykować bo jak się obudzi będzie mega głodna. Lekarz ją ważyła i przybrała 200g przez tydzień. Waży 5100 długość 63cm. Jest co nosić po woli.
W Polsce rotawirusy są płatne. Ja nie będę małej do żłobka wysyłała no i poczytałam z moim J i zdecydowaliśmy jej nie szczepiś na rota..... wykipiliśmy francuską szczepionkę 6w1. Moja szczepionki dobrze znosi. Tylko zaraz po przyśnie. Wieczorem jest ok śmieje się gaworzy ale każde dziecko jest inne.Veronika i jak tam u lekarza? Kawoszka mnie jutro to czeka i jestem przerażona [emoji33][emoji33][emoji33] czy to prawda ze po szczepionce tej doustnej (chyba rotawirusy ) nie wolno dziecka całować ?? Tak przeczytałam na innym forum i się zastanawiam. My dziś byliśmy na zakupach
mały grzecznie sobie leżał [emoji14] i kupił sobie body [emoji3][emoji3] a mama tylko koszulkę hahah nic mi się nie podobało a jak już się czymś zachwycilam to wyglądałam jak morswin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1591][emoji1591][emoji1591]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom