reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
W nocy mały marudził i obudził męża.Powiedziałam mu żeby spał a ja zajmę się dzieckiem bo po co mamy oboje nie spać.nakarmilam małego i położyłam spać a mąż się pyta czy mam ochotę na seks :eek:.normalnie rozwalił system.O 3:30 go wzięło. Stwierdził że chciał żebym się odprężyła:-D.normalnie byłam w szoku co on bredzi o tej porze :D

Kasiek a mnie te moje plamienia wkur... już,z resztą mojego też ;) wczoraj już nie było po południu,wieczorem i całą noc a dziś rano znowu. Masakra jakaś.

Kasiek a mnie te moje plamienia wkur... już,z resztą mojego też ;) wczoraj już nie było po południu,wieczorem i całą noc a dziś rano znowu. Masakra jakaś.
Ja miałam tylko 1 dzień i na drugi tylko rano i na razie nic więcej.może trzeba zapytać lekarza.po pierwszej ciąży miałam normalnie okres bez żadnych plamien pomiędzy więc nie wiem czy tak może być. Zobaczę jak będzie po kolejnym okresie.poza tym zawsze mnie bolał brzuch już kilka dni wcześniej a 2 pierwsze dni to byłam na prochach które trochę zmniejszaly ból a teraz nic nie czułam ani wcześniej ani w trakcie.to też było dziwne :confused:

I dobrze ! Jak miał sile pic to i sobie coś ugotuje a jak nie to kanapki [emoji23][emoji1320]tez tak myśle ..mój ma 33lata a zachowuje się czasem jak gówniarz ... dziś przeprowadzka a on już tylko myśli o tym żeby sobie po grillować z kuzynki mężem ...a ja jednak mam obawy nie wiem jak mały zareaguje na spanie w nowym miejscu itd ... i jak zawsze jestem ze wszystkim sama ...wybaczcie ze się żale [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spoko po to tu jesteśmy. Żeby wysłuchać

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I dobrze ! Jak miał sile pic to i sobie coś ugotuje a jak nie to kanapki [emoji23][emoji1320]tez tak myśle ..mój ma 33lata a zachowuje się czasem jak gówniarz ... dziś przeprowadzka a on już tylko myśli o tym żeby sobie po grillować z kuzynki mężem ...a ja jednak mam obawy nie wiem jak mały zareaguje na spanie w nowym miejscu itd ... i jak zawsze jestem ze wszystkim sama ...wybaczcie ze się żale [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Myślę że nie powinien mieć problemów ze spaniem.miejsce można zmienić.ważne żeby zachować rytm dnia maluszka i powinno być dobrze :).

Do góry