Dziękuję kochane ale na prawdę jest mi przykro aż się płakać chce.

bo on to jak miał urodziny to powiedział co chciał - maszynkę elektryczną do golenia. Nie tania sprawa ale ok. Ja nic wielkiego nie chciałam, po prostu pamięć i drobiazg. Mi by było głupio ze zapomniałam o urodzinach. A on zachowuje się jakby to on mógł tylko wymagać a ja nic nie dostanę.
Tak samo było po porodzie. Lezalam w
Szpitalu i mówię ze miloby było kwiatki dostać po porodzie. Puścił to mimo uszu.
Dzisiaj były też chrzciny nasEgo Artura. A wczoraj od 17 na kawalerskim. Wrócił po 3. Chciał uprawiać seks mnie rozbudzil a sam zasnął. Dzisiaj się klocil od samego rana bo dlaczego go budzę o 7.30 jak chrzest jest o 10.30. Wstał po 9. Weszliśmy do kościoła o 10.28. Ja musiałam siebie i małego ogarnąć bo on wstał nadal pijany. Jeszcze wczoraj jak szedł na kawalerski to z alkoholem. I oczywiście ja placilam za zakupioną i ten alkohol prawie 60 zł mu zasponsorowalam. A on tak się odwdzięcza. Poszedł w wlasnie spać a ja płacze po cichu w poduszkę. Bo jak mi by powiedział w prosty ze skarbie zapomniałem o twoich urodzinach, w tygodniu coś ogarnę. Ok spoko. Ale na pytanie czy zapomniał o moich urodzinach odpowiedział "nie. Pamietalem ale czekałem na odpowiedni moment aby złożyć życzenia"
To mnie boli bardzo.

nie potrafi chłop 35 lat przyznać się do błędu.
Moja mama dIsiaj była to nawet nie pytała ale widziała po mnie ze jestem smutna. Jakbym dostała prezent czy woatka powiedziałabym co dostałam. A jeśli milczalam to raczej się domyslila że dostałam "fige z makiem"
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom