reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Kindzia!!! Super! Nic dziwnego, że musiałaś odsypiać kilka dni ::) ;D W końcu wieczór panieński - jakby nie patrzeć ;) - ma sie jeden.  ;D
Mój synuś oglądał razem ze mną i bardzo mu sie podobały ;D ;D
Pozdrowienia dla panny młodej przesyła MATEUSZ ;D ;D

reklama
Eni już wróciłaś z tych zagranicznych świąt?
Natalya jak tam juz odsapnęłaś po gościach? A jak miewają sie chłopaki?
Lapain co u ciebie? nie pojawiasz się...
Kindzia a suknia już wybrana?

My chyba już wychorowani. Mateuszowi wyskoczyło jakies uczulenie (wygląda jak zdrowy rumiany wiejski chłopaczek ;)) - mam nadzieję, że na słońce, bo nic innego nie mogę wytropić.Z Małgosią teraz muszę się udać do poradni immunologicznej ??? ::) Mam nadzieję, że nic złego ani powaznego nie znajdą.
Oj jak się zacznie z tymi lekarzami to nie ma konca. Z drugiej strony przegapić i dowiedzieć sie za późno chyba jeszcze gorzej! N ie radzę sobie z tymi corobsakmi moich pociech oj nie radzę. :(
Pozdrawiam was Dziewczynki ciepło, chociaz u nas w Wa-wie pogoda mało wiosenna - zimno i pochmurno

MAGDALENKA Kiecka od grudnia wisi w szafie ;) szylam w Polsce jak bylismy na swieta.Jak bedziecie grzeczne to w niedziele wstawie fotki....no moze w poniedzialek.Ale najpierw musicie mnie ladnie poprosic ;D
Ehhhh kochana ty to masz z tymi chorobskami feel sorry for u.Ale najwazniejsze ze Mateusz wyglada "zdrowo i rumiano" :D
buzka dla was!!

To ja już bardzo ładnie i uprzejmie proszę o pokazanie - pleaaaassssseeeee!!!!

Rumieńce Mateusza były jednak chyba od słońca ;D bo od dwóch dni nie pozwalami słoneczku oglądać miojego ślicznego chlopczyka i samrujemy fenistilem i widac dużą poprawę.
A w najbliższą sobotę balujemy u mojej przyajciólki na ślubie i weselu! Mateusz ma podawać obrączki, więc sama rozumiesz, że musial sie odpowiednio dobrze prezentować ;)

Jak jeszcze nie ustatysfakcjonowana jesteś proszeniem to coś postaram sie wykoncypować ;) ;D

A reszta koleżaneczek gdzieś już na wakacje bryknęła czy co?
Natalya odezwij sie!!! La pain hej hej!!!! Eni no trochę przesadzasz.... tyle czasu w gościach ;) ::)

MAGDALENKA jeszcze jednego pleasa prosze i fotki beda we wtorek wieczorem ;D
Dobrze ze maly przysmazyl sie na sloneczku a nie alergia czy cosik.Te nasze kolezanki przygrywaja sobie z nami,nikt sie nie pokazuje.Do zdjec dolacze historyjke z dnia dzisiejszego :mad:
Baw sie kochana dobrze na weselu,mam nadzieje ze pogoda dopisze,a Mateuszek bedzie najjjjjjjjj przystojniejszym facecikiem tej imprezy.Oby pan mlody nie byl zazdrosny ;)

KINDZIA100 pisze:
MAGDALENKA jeszcze jednego pleasa prosze i fotki beda we wtorek wieczorem  ;D
Oj nie wiem nie wiem chyba za łagodna jestem dla Ciebie ;) - pewnie, że poczekam, a moje zaciekawienie bedzie jeszcze większe - o wiem, to premedytacja z Twojej strony ;) ;D
Oby pan młody nie byl zazdrosny  ;) Panna młoda to ulubiona Ciocia Mateusza, więc pan młody od pierwszego spotkania z nami został ustawiony jak trzeba - usłyszał, że mają wracać do Polski (to on nie chce :laugh:) bo on, czyli Mateusz- chce częściej widywać Ciocię! Niezły ten mój synuś, co?
Czekam cierpliwie i słonecznie pozdrawiam! MIłego dnia :)

OK MAGDALENKA popleasowalas juz wystarczajaco.Zaraz wsadzam fotki.Ale jeszcze obiecalam Ci historyjke dnia wczorajszego.Wiec......
Rano Jerry zadzwonil do ex zeby mlodsza przyniosla kopie paszportu matki,bo chcemy wyrobic zwierzynie karty ID zeby mogly leciec do PL na nasz slub.Umowili sie ze o 15 mlodsza przyjdzie.Czekamy.......... 15 minela,nikogo.czekamy dalej.Siedze jak na szpilkach bo jeszcze chcialam jechac do pewnego sklepu i balam sie ze nie bede miec wystarczajaco czasu na oblecenie calego marketu,a to byl jedyny dzien kiedy mogla sobie na to pozwolic bo nie bylam w pracy :mad:
O 15:30 kazalam zadzwonic J. czemu baka jeszcze nie ma.A ex odpowiada ze gowniarz nie przyjdzie bo nie chce i placze z tego powodu!!! Myslalam ze mnie krew.......My siedzimy czekamy na ksiezniczke a ta stara pi....... nawet nie raczy zadzwonic ze bak sie nie zjawi!Gdyby J nie zadzwonil to pewnie bysmy tak dalej na nia czekali jak te dwa,wiesz kto. :mad:
J.cos przebaknal zebysmy my tam podjechali po ten papier.Apsolutnie sie nie zgodzilam.MY mamy jechac bo ksiezniczce nie chce sie podejsc 2 kroki do nas???? POwiedzialam ze jak nie przyniesie papieru to pojedzie do d...... a nie do PL.
Pojechalismy sami do centrum,wtedy oddzywa sie kom J ze jednak sie zdecydowaly i przyjda.J im odpisal ze teraz to juz za pozno.I jak czlowieka ma krew nie zalac?????????????????? Dosc ze oplacasz gnojowi wszystko to jeszcze fochy stroi.

reklama
Do góry