Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czemu akurat jak ja mam duzo wolnego czasu i sie tak potwornie nudze to nikt na forum sie nie odzywa ??? To niesprawiedliwe Jak ciagle mialam cos do zrobienia, to potem nie nadazalam za czytaniem tego co pisalyscie, a teraz cisza. A mi sie tak strasznie nudzi
Ja juz chce urodzic ! Nie znosze czekania, mam na to za malo cierpliwosci
Ja od wczoraj "produktywnie" spędzam czas przed kompem, na nowo tworzę swoją stronkę i próbuję coś fajnego wymyśleć, bo też już mi się strasznie nudziło no i kurnik (www.kurnik.pl) też mi się powoli nudzi...
Rany dziewczyny, o ktorej wy wstajecie ??? Czy to w ramach przygotowywania sie do pozniejszych obowiazkow po porodzie ? Ja korzystam z tego, ze nic nie musze teraz robic i spie sobie przynajmniej do 10 (zwlaszcza ze nocki troszki pozarywane :laugh: )
Na spacer z checia bym poszla, ale boje sie ze gdzies sie poslizne i przewroce, wiec niestety siedze w domciu.
Agao komputer do serwisu oddala, wiec nie wiadomo czy do rozwiazania uda jej sie cos tu napisac. Ale pozdrawia wszystkie marcoweczki- i te 2 w 1 i te juz rozdwojone.