reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Kati - to już jesteś kolejną mamusią, której będę zazdrościć:happy:

nie tylko Ty Koga! ja zarzekałam się, że tylko jedno dziecko, a już tęsknię za takim szkrabem-nieborakiem, którego mi położyli w szpitalu na piersi :happy:
coraz częściej rozmawiamy z mężem o braciszku dla Agatki :)
najpierw jednak musimy zamienić mieszkanie na większe

reklama
WOW!!!GRATULACJE KATINJ!!!!
Ja muszę poczekać jeszcze minimum 2,5 roku - ale czasem bardzo bym chciała już teraz :-)

KATI NJ szczere gratulacje ja postanowilam ze jak tylko dostaniemy mieszkanie to tez sie postaramy o drugie malenstwo:-D:tak:

nie tylko Ty Koga! ja zarzekałam się, że tylko jedno dziecko, a już tęsknię za takim szkrabem-nieborakiem, którego mi położyli w szpitalu na piersi :happy:
coraz częściej rozmawiamy z mężem o braciszku dla Agatki :)
najpierw jednak musimy zamienić mieszkanie na większe

to tak jak my - tzn musimy skończyć budowę - co nastąpi w tym roku - a potem .... oj będzie się działo :-D :-D :-D :-D
... ale oczywiście trenujemy już teraz;-)

"nieborak" - to dobre słowo na takie małe nieporadne ludki:happy:

reklama
My z tym drugim suwaczkiem też musimy poczekać jeszcze około roku :-(
- ale nie miałabym nic przeciwko gdyby bociek znów nas zaskoczył :-)
....bo Kuba też miał być jak już domek bedzie a tu domku jeszcze nie ma a Kubas ma już prawie roczek i dało się jakoś to pogodzi

Do góry