• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątpliwości...

Lenka0101

Zaciekawiona BB
Hejka! W końcu postanowiłam tutaj napisać, wcześniej przeczytałam chyba wszystkie fora w necie...
rolleyes.png

A więc... Moje cykle zazwyczaj trwają 30-33 dni... Ostatnią @ miałam 14.01.2019... Seks bez zabezpieczenia był 20.01, 25.01, 26.01, 27.01 później seks przerywany (nie skończył we mnie) 29.01 i 31.01...
Miesiączka spóźnia mi się 5 dni, 3 dni temu zrobiłam test (po południu) ale była jedna kreska kontrolna do tego mega blada... (Nie wiem co to może oznaczać)...
Jakieś 2 tyg już bolą mnie piersi i czasem podbrzusze jak na okres, ale go nie widać... Jaka szansa, że jestem w ciąży? Test mógł jej jeszcze nie wykryć? Czy miałam felerny test skoro ta kreska kontrolna była mega blada i pokazała się jakieś 3 min po siknięciu?
Kochane podzielcie się swoimi spostrzeżeniami na temat mojego przypadku
redface.png

Pozdrawiam!!
rolleyes.png

reklama
Jeżeli test pokazał jedną kreskę w obszarze kontrolnym to nie jesteś w ciąży. Jeżeli byłaby druga kreska w obszarze testowym to tak. Nawet jeżeli ostatni seks był 31.01 to już by coś wyszło gdyby była ciąża. Ale dla pewności możesz zrobić badanie beta hcg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry